El Restaurant El Cid guanya el primer concurs d’arròs passejat del Novembre Gastronòmic a Onda

El Restaurant El Cid ha cuinat l’arròs passejat que s’ha portat el primer premi del ‘Novembre Gastronòmic’. El segon millor ‘arròs passejat’ va ser el del Restaurant El Mon de Julio, i el tercer va ser el del Restaurant Com a Casa. Un jurat format per representants del Centre de Turisme de Castelló ha valorat que els ingredients i el cuinat s’ajusten a la tradició de la seva preparació a Onda, el sabor i les qualitats de l’arròs passejat presentat, així com la presentació del plat.

Aquesta vesprada, en la Tourit Info d’Onda, el secretari autonòmic de Turisme de la Generalitat Valenciana, Francesc Colomer, ha entregat els premis als guardonats d’aquesta primera edició que ha comptat amb la participació de 7 restaurants.

Després de l’acte, en el qual han participat també l’alcalde Onda, Ximo Huguet, i el tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, s’ha procedit a inaugurar la sisena edició de la Ruta de la Tapa, que enguany compta amb 17 locals participants. Inclosa en el ‘Novembre Gastronòmic’, s’estendrà fins al 4 de desembre. Tant onders com visitants podran degustar riques tapes a un preu de 3 euros, inclosa la beguda. Cada client podrà puntuar la tapa consumida de cada establiment entre 1-3-5, sent 1 la puntuació mínima i 5 la màxima. Emplenant un fullet amb almenys 12 segells dels establiments participants, podran optar a un premi de 500 euros en xecs regal i 10 bons descompte en activitats que organitze Sargantana Aventura.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.