Policia local i experts visiten els casals per a prevenir als menors sobre l’alcohol i les conductes addictives

Agents de la Policia Local d’Onda i experts de la ONG Controla Club han visitat aquest cap de setmana els casals on hi ha menors i gent jove per a informar-los i prevenir sobre l’alcohol i les conductes addictives, transmetre’ls informació sobre la seguretat en els festejos taurins i aconsellar sobre el muntatge dels casals.

De la mateixa manera, han mantingut xarrades sobre com minimitzar els conflictes que poden sorgir amb els veïns a causa de la música o la falta d’higiene tant en l’exterior com en l’interior dels casals i han recordat les normes bàsiques de convivència i la reglamentació dels horaris.

Aquesta iniciativa s’emmarca en les campanyes informatives que l’Ajuntament està realitzant dirigides a prevenir el consum d’alcohol i drogues en la població juvenil amb motiu de les festes de la localitat, que se celebraran del 21 al 30 d’octubre. S’han dut a terme les campanyes ‘L’alcohol pot esperar’, dirigida l’alumnat de 1r i 2n de l’ESO, i ‘Si te’n passes… t´ho perds’, dirigida l’alumnat de 3r i 4t de l’ESO. Especialistes en prevenció de drogues són els encarregats de realitzar un total de 43 xarrades dirigides als joves en els centres educatius del municipi d’Onda. Així mateix, la setmana passada es va realitzar una xarrada dirigida a pares i mares. Sota el títol ‘La prevenció del consum d’alcohol en menors’, es van abordar els riscos que el consum provoca en menors d’edat i es van oferir consells per a saber què fer per a prevenir des de l’entorn familiar.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.