Onda viu un ràpid i picant encierro amb els bous braus de la ramaderia gaditana La Palmosilla

  • Durant la jornada, els més menuts també han pogut gaudir del musical Joan sense por, de l’espectacle The Audition i d’un parc infantil

Onda ha viscut aquest dimecres el primer encierro de la Fira amb bous braus i ha aconseguit  atraure a multitud de corredors procedents de tota la província. Un poc abans de les 12.00 hores, el regidor de Festes de l’Ajuntament, Asensio Blaya, ha acompanyat fins als corrals a la Reina de la Fira, Paula Roldán, i a la seva dama, Elisabet Navarro. En aquesta cercavila també han participat els pastors i una xaranga que ha amenitzat el trajecte amb bon ritme i millor música.

Una vegada s’ha donat el tret d’eixida, els cabestres van iniciar la carrera per davant portant ben dirigits als de La Palmosilla en el tram inicial. En el tram mitjà del recorregut, en el carrer San Miguel, ja es van avançar els bous de la ramaderia gaditana agafant sentit i traient la cara pels corredors i, així, fins al tram final, on va arribar tota la bandada per davant i agrupada. En el encierro d’avui, que ha sigut ràpid i picant en l’últim tram, un veí de Morella, de 26 anys, ha sigut traslladat en ambulància a l’hospital de La Plana de Vila-real per a ser atès d’una contusió que presentava en el genoll després de colpejar-li un bou.

Programació per als més menuts

La jornada del dimecres també ha destacat per la programació infantil. Al matí, inclòs en el XV Festival de Teatre i Animació infantil, en la plaça Espanya s’ha instal·lat el parc infantil Animatrix on s’han divertit els xiquets durant tot el dia.

A la vesprada, en el Teatre Mònaco, s’han realitzat dos passes del musical infantil Joan sense per.  I entre sessió i sessió, en el carrer Cervantes, s’ha escenificat l’espectacle familiar The Audition, de la companyia Xa Teatre, també inclòs en el XV Festival de Teatre i Animació infantil.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.