Onda vibra amb el encierro taurí de Guarismo 2 en el seu 15 aniversari

La localitat segueix immersa en la celebració de les festes amb una jornada centrada en els actes taurins i en un cartell cultural de primer nivell.

El segon encierro de la Fira 2016, amb bous braus de la ramaderia Madroñiz, ha sigut ràpid i net. L’espectacle taurí ha sigut patrocinat l’Asociación Cultural Taurina Guarismo 2, que enguany celebra el seu 15 aniversari. Cal recordar que aquesta associació ondera va ser la primera a organitzar un encierro de bous braus a la província. Per aquest motiu, l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, acompanyat del regidor de Festes, Asensio Blaya, i la reina i la dama de la Fira, els ha entregat una placa commemorativa i els ha mostrat el seu agraïment, en nom de tot el poble d’Onda, pel seu esforç, treball i tenacitat a organitzar any rere any el encierro i contribuir a preservar la festa.

El d’avui ha sigut un encierro net on els bous han abrigallat bé al ramat fins al carrer San Miguel. Arribat a la corba tan coneguda de 180 graus un bou ha volgut votar la palissada, quedant lesionat. En l’últim tram, multitud de corredors han gaudit realitzant boniques carreres, ja que els banyats de Madroñiz han portat una camada perfecta per a l’aficionat. Cal destacar que el bou que ha patit la lesió ha sigut dirigit pels pastors i dobladors fins al Raval de Sant Josep per al seu tancament.

Una vegada més, tots els cadafals, barreres i balcons del recorregut taurí han estat replets d’onders i visitants, atrets per un encierro taurí. Entre ells, ha destacat la presència d’una nombrosa representació d’alcaldes i regidors de poblacions veïnes, que no han volgut perdre’s aquest dia festiu.

A la vesprada, i abans de l’exhibició taurina de les ramaderies Madroñiz i Mijares, s’ha donat solta als coloms en el Raval de Sant Josep per a disputar el 56è Trofeu Magnífic Ajuntament d’Onda de Coloms Esportius.

A la nit, la cultura i la música es donaran la mà amb dues actuacions. El teatre Mònaco obrirà el seu teló per a Bibiana Fernández i Manuel Bandera, mentre que el pavelló Víctor Cabedo Carda albergarà a molts fans atrets per la veu d’Antonio José.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.