Onda proclama reina de la Fira a Paula Roldán

Paula Roldán ha sigut proclamada avui reina de la Fira d’Onda en el transcurs d’una nit intensa que ha tingut lloc en el Teatre Mònaco i en la que ha estat acompanyada en tot moment per la seva dama Elisabet Navarro.

Després de les paraules del presentador de l’acte, l’actor Víctor Palmero, la nova reina ha pujat a l’escenari acompanyada per l’alcalde Ximo Huguet. El nerviosisme ha començat a fer mossa en la jove en aquell instant i s’ha aguditzat quan la reina ixent, Cristina Llorens, li ha col·locat la banda, anomenant-la oficialment reina de les festes d’enguany.

Després de la corresponent imposició d’insígnies de l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, a la reina i a la dama, el grup de ballet de la Unió Musical Santa Cecília ha interpretat ‘Nessum Dorma’ i ha donat pas a una multitudinària ofrena de flors d’autoritats i reines d’altres poblacions.

En finalitzar aquest acte de coronació, en el que ha intervingut com a mantenidor José Pejó, un poeta molt reconegut a nivell nacional, amb més de 50 guardons amb els seus corresponents llibres publicats, i descendent de la localitat, el nombrós públic assistent es va posar en peu per a cantar l’Himne d’Onda.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.