Onda presenta el circuit d’exposicions de la Fira

  • 4 mostres se sumen a la del ceramista onder Vicente Insa que s’exhibeix en el Museu del Taulell Manolo Safont

Onda ha inaugurat aquesta vesprada quatre exposicions que es podran gaudir durant la Fira d’Onda 2016, i que se sumen a la mostra presentada ahir en el Museu del Taulell Manolo Safont, amb la qual s’homenatja al ceramista Vicente Insa. D’aquesta manera, el municipi reforça l’oferta cultural de la Fira amb un itinerari d’exposicions.

Avui, s’ha obert al públic en la sala d’actes del Centre d’Ocupació i Cultura l’exposició que porta per títol XIII Exfilnucol 2016, organitzada pel Cercle Filatèlic, Numismàtic i de Col·leccionisme Ibn al-Abbar d’Onda. Els organitzadors commemoren el 400 aniversari de la mort de William Shakespeare, Miguel de Cervantes, Tang Xianzu i el 700 de Ramon Llull.

En la sala d’exposicions del Centre d’Ocupació i Cultura s’ha inaugurat L’abstracció. Fons artístics de la Fundació Caixa Castelló. La mostra arreplega algunes de les millors obres de temàtica paisatgística dels fons artístics de la fundació. Es poden contemplar obres significatives de gran força expressiva en formes i color d’artistes vinculats al nostre territori, com és el cas de Salvador Sòria, Joaquín Michavila, Fernando Peiró, José Còrdova, o J. Llopis, entre altres. Es tracta d’una oportunitat única per a crear a l’espectador una visió panoràmica de l’evolució artística experimentada a través dels treballs d’aquests destacats artistes.

Al mateix temps, en els salons de la Caixa Rural es podran visitar dues mostres més durant els dies de festa a Onda, que se celebraran del 21 al 30 d’octubre. En la planta baixa els assistents podran admirar la Naturaleza en Onda de Pascual Lengua, una exposició que reuneix les 30 millors fotografies de l’autor realitzades en el terme municipal. Així mateix, en la tercera planta de la Caixa Rural es podrà apreciar també les pintures ceràmiques de Ximo Safont.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.