Onda millora la seguretat i garanteix l’assistència sanitària en la Fira

  • Policia Local i Serveis Sanitaris es coordinen perquè gaudisquen al màxim veïns i visitants

L’Ajuntament d’Onda està coordinant l’ampli dispositiu de seguretat davant de la proximitat de les festes, que donaran començament aquest divendres i que finalitzaran el 30 d’octubre. La tinent d’alcalde de Policia Local, Mari Carmen Aguilella, i el regidor de Festes de l’Ajuntament, Asensio Blaya, han participat en una reunió a la qual han assistit l’Intendent Principal Cap de la Policia Local, Miguel Ángel Izquierdo, tècnics municipals, Protecció Civil i Serveis Sanitaris.

Durant la reunió d’aquest matí, s’ha concretat que pel que fa al factor humà, per a la celebració d’aquesta Fira i per al màxim gaudi de veïns i visitants, la Policia Local destinarà un total de 380 serveis distribuïts per tot el terme municipal i reforçant-se els dies de major nombre d’esdeveniments. La Policia Autonòmica i la Guàrdia Civil també vetlaran per la seguretat en la localitat durant els dies de festa i els membres de Protecció Civil d’Onda i d’altres poblacions assistiran als actes de major envergadura.

A més de les mesures de seguretat que es van planificar en anteriors reunions, quant a trànsit i seguretat ciutadana, en la reunió d’avui s’ha coordinat el dispositiu de seguretat durant els actes taurins. Agents de la Policia Local, en la seva funció de directors de festejos taurins, repassaran els dies de festejos totes les mesures de seguretat, el control de presència dels voluntaris taurins, així com també els llocs d’ubicació d’ambulàncies i serveis mèdics. Així mateix, a l’inici dels festejos, es duran a terme diferents controls d’accés al recinte, a fi d’evitar la participació en els mateixos de menors i persones que no reunisquen les condicions psicofísiques per a això. Una vegada iniciats els actes taurins, es destinaran dues patrulles de policia amb l’objectiu de controlar el perímetre del recinte, manteniment de la seguretat exterior i control de les vies d’accés i eixida de vehicles d’emergències. Durant la celebració de tots i cadascun dels festejos taurins, existirà un servei d’atenció permanent a la ciutadania en les dependències policials per a aquelles persones que no puguen fer ús de les dependències policials de la plaça El Pla, ja que aquestes es troben en ple recinte taurí.

Quant a l’assistència sanitària, un any més Onda disposarà d’un hospital de campanya amb metge situat en el carrer Cervantes i diverses ambulàncies situades al llarg del recorregut dels tancaments, així com un quiròfan portàtil com a complement de la infermeria ubicada en l’Ajuntament, que estarà present durant totes les exhibicions taurines.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.