Onda homenatja al Molí, Adaponda i a altres associacions de diversitat funcional

  • L’Ajuntament organitza un entranyable menjar en el qual han participat més de 100 persones

Les festes d’Onda prossegueixen i encara que en el dia d’avui ha destacat una entrada ràpida  i una exhibició de vaquetes de la ramaderia de Miguel Parejo de Cabanes i durant tot el dia s’han ofert espectacles en diferents punts de la localitat, l’Ajuntament ha reservat un espai especial en el programa d’aquestes festivitats per a la solidaritat, la sensibilitat i la preocupació social.

Aquest dimarts, més de 100 persones han participat en un dinar-homenatge que ha organitzat el consistori en el que ha sigut una jornada especial per a les persones amb discapacitat dins dels actes de la Fira.

A l’entranyable cita també ha assistit la reina de la Fira, Paula Roldán, acompanyada de la seva dama Elisabet Navarro, i membres del Consell de Festes i de la Corporació Municipal. En finalitzar l’acte, tant la reina com la dama han fet entrega d’un detall a cada persona que ha acudit a aquesta trobada que ha culminat en una bonica foto de grup.

A la nit, la companyia Clownic ofereix un dels plats forts de la programació cultural de la Fira 2016. El Teatre Mònaco acull aquest espectacle humorístic que compta amb la participació de Tricicle.

Demà dimecres, a més del musical infantil en el Mònaco, Joan sense por, destaca el cartell i encierro taurí. A partir de les 12.00 hores, els apassionats als bous podran córrer davant de sis bous braus de la prestigiosa ramaderia gaditana de La Palmosilla.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.