Onda es bolca en la seua Fira amb el cercavila de la tercera edat i la gran nit de disfresses

  • Més de 1.400 comensals s’uneixen en el Dinar de Germanor en el pavelló Víctor Cabedo Carda

Diversió, animació i alta participació en els actes programats en el dijous amb sabor a recta final de la Fira d’Onda. Al matí s’ha dut a terme la cercavila de motocultors pels carrers del centre i concentració en plaça de la Raval de Sant Josep a càrrec de l’Associació Amics del Motoret. També ha comptat amb bon nombre d’assistents l’exhibició eqüestre, que ha deixat no poques imatges de gran estètica en l’arena de la plaça del Pla.

La cercavila de la Tercera Edat ha comptat amb l’assistència de la Junta de la 3a edat, Reina i Dama de la Fira 2016, Reina Infantil i Cort d’Honor i autoritats. El seguici ha cobert el recorregut des del Pla fins al pavelló Víctor Cabedo Carda, on s’han donat cita més de 1.400 comensals per a degustar les corresponents racions individuals de paella servida diligentment gràcies a la col·laboració de membres del Consell de Festes i diferents voluntaris que participen de manera altruïsta en diversos actes en benefici dels veïns.

Per la vesprada i a la plaça Raval de Sant Josep, s’ha desenvolupat una nova entrega del XV Festival de Teatre i Animació Infantil amb l’espectacle Formigues, de la companyia Amimic Teatre. També va haver espai per l’homenatge en el centenari del seu naixement a Juanito Valderrama en forma de l’espectacle teatre-musical Bajo el ala del sombrero, que va dur a termen en el teatre Mónaco, Juan Valderrama.

Per la nit arribarà el torn de la imaginació dels pnyistes amb el Cercavila de Disfresses que ix del carrer del Carme per passar per Sant Miquel, La Safona, Ribesalbes, Montendre i Catalunya fins al pavelló Víctor Cabedo Carda. En la desfilda multicolor participaran 112 grups vestits amb creatives disfresses i 11 participants individuals que batallaran per importants premis, que agu En el colorido desfile participan 112 grupos ataviados con creativos atuendos y 11 participantes individuales que batallan por importantes premios, que aguditzen l’enginy dels ondenses. Per finalitzar, el colofó de la gran nit de disfresses arribarà amb el torn del ball amenitzat per l’orquestra Titanic i l’actuació de David Max, com a tribut als seus 20 anys com a DJ professional.

El plat fort de divendres, 28 d’octubre arribarà amb l’actuació d’Antonio José; la seua gira Senti2 recala a Onda a partir de les 23,30 hores al pavelló Víctor Cabedo Carda.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.