Onda celebrarà el 9 d’Octubre amb magnificència amb una gran diversitat d’esdeveniments

  • Actuacions musicals i teatrals, tallers, jocs, activitats narratives i esportives o presentacions literàries formen part de la variada programació municipal

Onda celebrarà aquest 9 d’Octubre amb una variada programació durant tres dies amb una  multitud d’actes culturals, lúdics i esportius. Així ho ha anunciat la tinent d’alcalde de Promoció Cultural i regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, qui ha detallat l’agenda dels dies 6, 7 i 9 d’octubre.

El dijous 6 es durà a terme l’activitat narrativa ‘El 9 d’Octubre explicat als joves’ en els col·legis CEIP Pius XII, CC Mare María Rosa Moles i CEIP Miralcamp. El divendres 7 es realitzarà al matí la mateixa activitat en el CEIP Baltasar Rull, Virgen del Carmen i Mestre Caballero, mentre que a la vesprada, a partir de les 19.00 hores, la Sala d’Actes del Centre d’Ocupació i Cultura acollirà una trobada amb l’escriptora Anna Moner, guanyadora del premi Alfons el Magnànim amb la novel·la ‘El retorn del l’hongarès’. A la nit, a partir de les 22.30 hores, els grups ‘Kontaminació akústica’ i ‘Sense Sal’ actuaran en el Raval de Sant Josep.

Després del 8 d’octubre, dia en què Onda proclamarà la reina infantil de la Fira de 2016, la ciutat continuarà amb els festejos. A les 09.00 hores, es disputarà una partida de Pilota Valenciana en el carrer Sant Miquel. A partir de les 10.30 hores del diumenge, els onders  podran gaudir de la ‘Festa commemorativa al voltant del 9 d’Octubre’ dirigida a un públic infantil i familiar. Així mateix, el Raval de Sant Josep es convertirà en un espai que albergarà diversos tallers i jocs perquè els més menuts es divertisquen i aprenguen. I finalment, a les 19.00 hores, Xarxa Teatre oferirà l’espectacle familiar ‘El dolçainer de Tals’, també en el Raval de Sant Josep.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.