L’Ajuntament involucra tots els agents en el Pla Estratègic de Turisme que elabora amb la UJI

  • L’equip de govern convoca a polítics, tècnics municipals, empresaris, arquitectes i veïns del municipi a una jornada de sensibilització i participació turística per a arrancar el projecte

L’Ajuntament d’Onda, a través de la regidoria de Turisme que gestiona el tinent d’alcalde Ángel Badenas, ha organitzat una jornada de sensibilització i de participació perquè, “entre tots, puguem aportar el nostre coneixement, experiència i sensibilitat per a aconseguir que Onda es posicione en el mercat turístic”. Així ho ha destacat l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, en el Museu de Taulell, on aquest matí s’ha realitzat aquesta sessió que ha comptat amb la presència  de regidors d’altres partits polítics, tècnics municipals de la Touristinfo, arquitectes, gerents d’empreses de rehabilitació d’habitatges i  veïns d’Onda en representació de diferents barris. “Una de les nostres prioritats és aconseguir que Onda es convertisca en un destinació turística. Comptem amb un ric patrimoni històric, cultural, natural, paisatgístic i industrial que es posarà més en valor a través del Pla Estratègic de Turisme que estem elaborant des de l’Ajuntament en col·laboració amb la Universitat Jaume I. És en aquest sentit on necessitem la vostra col·laboració”, ha assenyalat l’alcalde. D’aquesta manera, Huguet ha animat tots els agents implicats en el sector a participar d’aquest projecte perquè “treballem de forma conjunta a curt, mitjà i llarg termini, traçant el camí que s’ha de seguir  per a donar resposta als canvis generats en l’oferta i demanda del sector, i per a trobar les fórmules de dinamització i les oportunitats per a Onda”.

Per la seva banda, el director de Gabinet d’Estudis Turístics de la UJI i director del projecte, Diego López, ha desenvolupat les primeres línies del Pla i ha donat pas a un col·loqui obert en el qual els assistents han aportat les seves idees i suggeriments.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.