L’Ajuntament d’Onda previndrà les agressions sexuals durant la Fira

  • La Regidoria d’Igualtat i Joventut idea una campanya per a sensibilitzar a la població i conscienciar als onders, especialment en el context de festes

‘No és no’ és el contundent lema de la campanya de prevenció d’agressions sexuals que l’Ajuntament d’Onda ha llançat a través de la Regidoria d’Igualtat i Joventut de cara a les festes, que se celebraran del 21 al 30 d’octubre.

141016-alcalde-onda-ximo-huguet-y-asensio-blaya-campana-no-es-no

Amb l’objectiu de conscienciar i sensibilitzar encara més als onders, l’Ajuntament anuncia aquesta iniciativa que se centra en la prevenció d’agressions i abusos sexuals cap a les dones, especialment en un context de festa i diversió. Així ho han anunciat l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i el regidor que gestiona l’àrea d’Igualtat i Joventut, Asensio Blaya, durant la presentació d’aquesta campanya amb la qual l’equip de govern deixa patent que continua lluitant dia a dia perquè la igualtat puga arribar a ser real entre homes i dones i perquè des de la tolerància tots puguen gaudir de les festes d’Onda.

Ja ha començat la distribució de cartells que identifiquen aquesta campanya. Estaran visibles tant en els aparadors dels comerços d’Onda com en els edificis municipals. També s’entregaran en les taquilles del Teatre Mònaco, on a més es reparteixen els cartells de Fira i dels bous de les festes. Així mateix, es repartiran de forma gratuïta unes xapes amb la imatge d’aquesta iniciativa, tant en els instituts d’Onda com en diferents actes de Fira.   

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.