L’Ajuntament d’Onda intensifica la neteja en barrancs i embornals davant possibles pluges

  • Les brigades prioritzen els treballs de desbrossament i manteniment per a prevenir possibles inundacions  
L’Ajuntament d’Onda, a través de l’àrea de Territori, ha intensificat en les últimes setmanes els treballs de neteja i manteniment en barrancs i embornals, amb l’objectiu de garantir un estat òptim de les infraestructures de desaigüe per a prevenir possibles incidents en cas de produir-se episodis de pluges torrencials o de gota freda.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha visitat els treballs de neteja en els barrancs de Beniparrell i Rasa Sala, on les brigades de manteniment estan actuant sense descans durant  aquests últims dies. “La nostra principal prioritat han sigut les zones més sensibles del municipi situades sota els ponts d’aquests dos barrancs, on l’Ajuntament té competències, i el reforç de la neteja de tots els embornals del nucli urbà”, ha explicat Huguet, qui ha assenyalat que aquestes actuacions es continuaran realitzant durant les pròximes setmanes.
Així mateix, des de la Regidoria que gestiona el tinent d’alcalde Ángel Badenas, s’ha reclamat a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ) que realitze les pertinents tasques de neteja en els barrancs i llits del terme municipal amb “l’objectiu que no es produïsquen inundacions com les viscudes en el mes de novembre de l’any passat”. En aquesta línia, l’alcalde Ximo Huguet ha destacat que “tenim barrancs importants en el nostre terme municipal que han d’estar en condicions. Des de l’Ajuntament no podem netejar-los per nosaltres mateixos, perquè són competència de la CHJ, per la qual cosa els demanem que complisquen amb la seva comesa i que actuen per a evitar problemes en cas de pluges intenses”.
Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.