L’Ajuntament d’Onda dóna resposta a la demanda veïnal i reurbanitza l’Apeadero de Betxí

  •  La Regidoria d’Urbanisme presenta el projecte que contempla la creació d’una zona de jocs, la substitució de les marquesines d’autobusos o la substitució de mobiliari

 

La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Onda, Marta Piquer, ha explicat aquest matí als veïns del municipi en què consistirà l’obra de reurbanització de l’Apeadero de Betxí, amb la que es dóna resposta a una antiga demanda dels veïns que sol·licitaven una millora del barri després de l’abandó que ha patit en els últims anys.

Per a aquesta actuació, l’equip de govern que lidera Ximo Huguet ha confiat una vegada més en les empreses locals  “com a mesura per a reactivar l’economia de la ciutat i donar ocupació als veïns del municipi”. D’una banda, l’arquitecte Pau Arrandis, l’enginyer Raúl Vélez, i l’aparellador Lluís Arrandis, de l’empresa local Enginyeria i Urbanisme del Mediterrani, han participat en aquest projecte, i l’empresa Refarcons SL executarà les obres. Inclosa en el pla d’obres que l’Ajuntament ha elaborat per a millorar els barris, suposa una inversió de 60.000 euros, dels quals la Diputació aportarà 10.000 euros a través dels Plans d’Obres i Serveis (POIS).

Concretament, Piquer ha explicat que els treballs consistiran en la reurbanització del carrer, amb la instal·lació de sanejament, així com en la creació d’una zona de jocs amb gronxadors i una font. Així mateix, ha informat que repararan les voreres i es repintarà la senyalització horitzontal, a més d’instal·lar unes noves. A més, Piquer ha explicat que el projecte contempla la substitució del mobiliari, que ha patit un seriós deteriorament en els últims anys, i es realitzarà la substitució de lluminàries de vapor de mercuri per lluminàries de led. Finalment, la regidora ha mostrat la seva satisfacció per poder atendre una de les reivindicacions més demandes pels veïns. “Es van a substituir les dues marquesines d’autobusos situades en el barri  per unes noves, de tal forma que es mantinga la mateixa estètica en tota la ciutat i s’evite que els usuaris que esperen al bus es mullen quan ploga”.

La regidora d’Urbanisme ha destacat que “amb aquesta actuació es dóna resposta a les sol·licituds dels veïns d’Onda, millorant les condicions del barri i fent d’ell un lloc més amable i accessible”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.