Els onders aprendran tècniques tradicionals d’elaboració ceràmica en una nova edició dels ‘Dissabtes de ceràmica’

  • Els interessats poden realitzar la reserva en el Museu del Taulell per a participar en el programa educatiu que es realitzarà el 8 d’octubre

L’Ajuntament d’Onda organitza dissabte que ve 8 d’octubre el programa educatiu Dissabtes de ceràmica.  D’11 a 14 hores, un total de 40 persones podran participar en una jornada d’aproximació als distints processos i tècniques ceràmiques adaptada a les edats de tots els participants.

031016-actividad-museu-taulell-dissabtes-ceramica-onda

D’esta manera, el Museu del Taulell Manolo Safont posa de nou en marxa per al curs 2016-2017 una nova edició d’aquests tallers complint amb una dels funcions principals del centre museístic, la difusió i educació entre els mes xicotets

La instal·lació es convertix novament en un espai cultural per a la diversió de tota la família a través de tallers de ceràmica programats en horari de matí. En esta ocasió, sota el títol ‘Tècniques tradicionals d’elaboració ceràmica’, la jornada consistirà en l’aproximació, per mitjà de la manipulació pràctica, a diferents tècniques d’elaboració ceràmica amb l’objectiu de donar a conèixer i transmetre el procés artesanal dels avantpassats que utilitzaven la ceràmica en múltiples facetes quotidianes. Després d’un breu recorregut i debat per les col·leccions de fang i la ceràmica, una experta ceramista impartirà un taller sobre l’elaboració de ceràmica tradicional, emprant diferents tècniques de manipulació i modelatge del fang.

Les famílies que desitgen participar en el taller poden fer la reserva en el Museu del Taulell o a través del telèfon 964770873 fins a aconseguir el límit de places. El preu per realitzar l’activitat és de 3 euros per persona, sent gratuït per als menors de 4 anys, per a les persones amb alguna discapacitat i per als onders.

 

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.