El recinte taurí d’Onda va prenent forma en el primer dia de muntatge de cadafals

Aquesta vesprada, a partir de les 19 hores, els onders han començat a muntar els primers cadafals, tant en el Raval de Sant Josep com en el Pla. Demà dimarts serà el torn dels ubicats en els carrers San Roque i La Safona, mentre que el dimecres es muntaran els calaixos i es corregiran alguns defectes segons indiquen el personal tècnic.

En total, es muntaran 209 d’aquestes infraestructures per a albergar els distints esdeveniments taurins que s’han programat. El primer dels actes es realitzarà aquest dissabte amb el tancament i destancament de 6 bous braus de la ramaderia de Fernando Machancoses. A la vesprada, s’exhibiran, entre altres, dos bous més de la ramaderia de Torrestrella.

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Onda, Asensio Blaya, ha destacat que “el muntatge dels cadafals dóna el tret d’eixida a la Fira i, en particular, als actes taurins. Enguany hem organitzat 3 tancaments de bous braus, així que esperem que veïns i visitants gaudisquen de la setmana taurina, així com de la variada programació que hem preparat”. 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.