El pantà del Sitjar concentrarà a un centenar de jóvens promeses del piragüisme

  • 8 formacions procedents de diferents ciutats de la Comunitat Valenciana s’exhibiran el diumenge 16 en la ‘1a competició de Piragüisme de jóvens promeses Onda’

Diumenge que ve 16 d’octubre, el pantà del Sitjar serà l’escenari perfecte per a la disputa de la ‘1a competició de Piragüisme de joves promeses Onda’. El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Onda, Francisco Chalmeta, i el president del Club de Piragüisme Espadà-Millars, Vicente Salvador, han presentat aquest matí aquest esdeveniment que està emmarcat en la programació de Fira i que busca potenciar al mateix temps el turisme actiu a Onda i l’esport base. Així mateix, la Federació Valenciana, que també forma part de l’organització d’aquesta jornada, té com a objectiu promoure entre els més joves aquest esport i oferir-los una competició que pose fi a la temporada, encara que no descarta que en properes edicions puguen competir també adults.

A les 09.00 hores del matí, els participants es reuniran en el punt de trobada del Casal Jove per a després traslladar-se a l’àrea recreativa. A les 10.00 hores es durà a terme una reunió tècnica entre jutges, àrbitres i participants. Després, es donarà el tret d’eixida. A les 11.30 hores competiran els alevins, a les 12.00 hores ho faran els infantils i a les 12.30 hores serà el torn dels cadets. La Federació Valenciana ha marcat un circuit amb una distància de 500 metres i boies, en el qual els benjamins i alevins donaran una sola volta i els cadets dos.

Finalment, Chalmeta ha animat als onders a passar una jornada diferent en el pantà, on quasi 100 jóvens navegaran per les seves aigües tranquil·les, i ha assegurat que des de la Regidoria que gestiona “es continuarà recolzant aquest tipus d’esdeveniments turístic-esportius, que serveixen per a donar a conèixer tant l’entorn natural de la nostra ciutat com la gran oferta comercial i gastronòmica de la localitat”.

041016-rp-francisco-chalmeta-ayuntamiento-onda-y-presidente-club-piraguisme-vicente-salvador

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.