El Col·legi Monteblanco d’Onda es converteix en la base d’operacions de la UME

La Unitat Militar d’Emergències està realitzant aquests dies a Onda unes maniobres denominades ALFA, amb el propòsit de consolidar i perfeccionar el nivell d’instrucció i el grau d’ensinistrament en inundacions.

Visita agradecimiento Capitan UME

De nou, Onda ha sigut la ciutat triada per la UME per a realitzar uns exercicis que resulten el més ajustat possible a la realitat. Concretament, el municipi compta amb una orografia perfecta per a realitzar aquest tipus de maniobres, disposant per exemple del pantà de Sitjar o de la conca del riu Millars.

Un total de 130 membres de la UME i 33 vehicles, que tenen la seva seu en l’aquarterament de Bétera, estan ubicats en el Col·legi Monteblanco, que s’ha convertit en la seva base d’operacions gràcies a la cessió que ha fet l’Ajuntament.

El capità de la companyia, Juan Serna, ha visitat aquest matí a l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i li ha agraït el tracte dispensat per l’Ajuntament cap a la UME, que està duent a terme en el municipi tècniques i procediments de traga i contenció, rastreig de vores, navegació, rescat vertical i aquàtic amb equip cinològic. Així mateix, ha informat que els militars estan fent ús dels comerços locals per al seu proveïment logístic diari.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.