Antonio José fa vibrar el pavelló Víctor Cabedo d’Onda amb la seua gira Senti2

  • Bibiana Fernández i Manuel Bandera abarroten el Mónaco al ritme de la seua comèdia musical “El amor está en el aire”

La cultura i la música es van donar la ma la nit de divendres amb dues actuacions pels ondenses i visitants: el teatre Mònaco obria el seu teló per rebre Bibiana Fernández i Manuel Bandera, mentre al pavelló Víctor Cabedo Carda  hi havia nombroses cues per tal d’albergar els fans atrets per la veu del cantant Antonio José.

Després d’un dia farcit d’actes, la nit de divendres es vestia de gala per encara el darrer cap de setmana de la Fira d’Onda. El públic del Teatre Mònaco va gaudir dels divertits diàlegs combinats amb la música de les cançons d’ahir i sempre que va desgranar l’espectacle “El amor está en el aire. Aquí no hay quien respire” que van posar en escena dos coneguts dels escenaris: Bibiana Fernández i Manuel Bandera. Els assistents van riure, es van emocionar i van cantar amb les vivències d’una parella que passa per tots els moments d’una relación: des dels seus inicis al seu màxim esplendor, la fi de l’amor i potser una segona oportunitat.

Del teatre al pavelló Víctor Cabedo Carda, on centenars de fans esperaven ansiosos l’inici d’un dels concerts més esperats de la Fira d’Onda. El cantant Antonio José, flamant guanyador del concurs La Voz, va fer gaudir els asistents amb les cançons de la seua gira i del seu segon àlbum “Senti2”, que va entrar directe al número u de les llistes espanyoles, sent Disc d’Or en la seua primera setmana en el mercat.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.