La reina i la dama repartiran de forma gratuïta el programa d’actes de la Fira 2016

  • Valderrama, Manuel Banderas i Bibiana Fernández, noms propis que botaran a escena en el Teatre Mònaco

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Onda, Asensio Blaya, ha anunciat que la reina de la Fira, Paula Roldán, i la dama, Elisabet Navarro, iniciaran divendres 7, a partir de les 18.00 hores, el repartiment del programa d’actes de la Fira 2016. D’aquesta manera, la màxima representant dels festejos i la seva cort d’honor distribuiran de forma gratuïta els milers de programes que el Consell de Festes ha editat enguany perquè els onders puguen consultar en qualsevol moment tota la programació.

Així mateix, Blaya ha presentat l’oferta cultural de Fira, que tindrà lloc en el Teatre Mònaco, així com la resta d’activitats planificades per als més menuts, que faltaven per a completar els actes que se celebraran a Onda del 21 al 20 d’octubre. Concretament ha explicat que el dimarts 25, els onders tenen una cita amb l’humor de la mà de la companyia ‘Clownic’ amb la seva obra ‘Jobs’. Una actuació que segons Blaya “està avalada per la prestigiosa companyia ‘El Tricicle’, amb la qual col·laboren”. El dimecres 26 serà el torn dels més xicotets. “Podran gaudir del musical infantil ‘Joan sense por’, del qual es faran dos passes, un d’ells a les 17.30 hores i el segon a les 19.30 hores”, ha dit Blaya.asensio-blaya-concejal-fiestas-ayuntamiento

El dijous 27, Juan Valderrama repassarà la vida de son pare, Juanito Valderrama, amb el seu espectacle ‘Bajo el ala del sombrero’. Finalment, Blaya ha confirmat que el divendres 28, Manuel Banderas i Bibiana Fernández actuaran en el Teatre Mònaco amb l’obra ‘El amor está en el aire’, una comèdia musical que se serveix d’un repertori de cançons sense prejuís.

Quant a la venda d’entrades per a aquests espectacles, Blaya ha assenyalat que les taquilles del Mònaco romandran obertes des de dijous 6 fins al mateix divendres 21, en horari de 09.30 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. També es podran adquirir les entrades de forma online, a través de la web www.entradascastellon.com. El regidor de Festes ha afirmat que “tant el Consell com l’àrea de Festes de l’Ajuntament han fet un gran esforç per a oferir espectacles de qualitat a preus molt assequibles”. En aquesta línia ha explicat que “el preu del musical infantil és de 3 euros, mentre que cada espectacle costarà 8 euros en venda anticipada i 10 euros en taquilla el dia de la funció. L’abonament per als tres muntatges costarà 20 euros”.

Quant a espectacles infantils, el regidor ha anunciant que els més menuts podran gaudir de diverses obres de teatre que es representaran en diferents punts de la població. El dilluns 24, a les 11.00 hores, en la plaça Espanya, ‘Xarxa Teatre’ representarà ‘El senyor Tornavís’; i a la vesprada, a les 19.00 hores, en la mateixa ubicació, ‘El geperut de Nôtre Dame’, de la companyia ‘Anímic Teatre’. El dimarts 25, l’espectacle ‘En venta’, de ‘A lo Tonto’; el dijous 28, ‘Hormigas’, d’Amic Teatre’; i el divendres 29, l’obra ‘La boîte de Bonheur’, de ‘Purpurina Circus’, s’exhibiran amb els seus espectacles en la plaça d’Espanya, a partir de les 19.00 hores.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.