Un tancament dels bous de La Palmosilla, el concert del guanyador de ‘La Voz’, Antonio José, i l’OndaTronic’ se sumen al potent programa de la Fira 2016

  • El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Onda, Asensio Blaya, ha anunciat  les novetats de la programació de la nova edició de la Fira d’Onda, que se celebrarà del 21 al 30 d’octubre.

El municipi es troba en el compte arrere per a iniciar les seves festes patronals, que comptaran amb espectaculars tancaments taurins, “que un any més despertaran l’interès de milers d’aficionats procedents de tota la província”. A més del tancament de la prestigiosa ramaderia portuguesa de Palha i els dos bous de la ramaderia Torrestrella, que s’exhibiran el dissabte 22, Asensio Blaya ha anunciat que els apassionats als banyats podran córrer, el dimecres 26 d’octubre, davant de sis bous de la ramaderia gaditana de La Palmosilla.

210916-concejal-fiestas-ayuntamiento-onda-asensio-blaya

Així mateix, Blaya ha informat que la guinda al programa taurí la posaran les ramaderies que se sumen al programa de Fira 2016. Els bous braus de Fdo. Machancoses, Miguel Parejo, Hermanos Benavent, Hermanos Guillamón, El Mijares i La Señora, es provaran en el recinte de bous al carrer els dos dissabtes de Fira i el dimarts, dimecres i divendres de festes.

Referent al plànol musical, Blaya ha desvelat que el guanyador de ‘La Voz’, Antonio José, actuarà la nit del divendres 28 d’octubre, en el pavelló Víctor Cabedo. “L’artista andalús està collint grans èxits des que es va proclamar vencedor del programa televisiu i arriba a Onda per a presentar el seu àlbum ‘Senti2’, que ha entrat directe al número u de la llista de vendes espanyoles, sent Disc d’Or en la seva primera setmana en el mercat”, ha assegurat Blaya. Aquesta actuació se suma al concert de ‘La Raiz’, que presentarà el dissabte 22 d’octubre el seu nou disc titulat ‘Entre poetas y presos’, i a l’actuació de la reconeguda actriu i cantant Angy, que  acompanyarà la Big Band d’Onda, el dilluns  24.

A més d’aquestes famoses actuacions amb noms propis, Blaya ha assenyalat que els aficionats a l’electrònica podran gaudir del potent festival ‘OndaTronic’. Els ritmes més trepidants sonaran en el pavelló Víctor Cabedo el dissabte 29, a partir de les 23.00 hores, de la mà dels DJs Albert Neve, Javi Reina, Aitor Galán, Roberto Sanxisto, Paui Sánchez i Josvi+Pitt.

Quant a la venda d’entrades del concert d’Antonio José i del festival ‘OndaTronic’, el regidor de Festes de l’Ajuntament d’Onda ha informat que es posaran a la venda en el mes d’octubre. Tindran un preu especial de 5 euros per a empadronats, 8 euros costaran les entrades generals amb venda anticipada,  i valdran 10 euros en taquilla.

Respecte a espectacles per als més menuts i a l’espera d’anunciar importants obres de teatre, el municipi comptarà amb els tradicionals parcs infantils ubicats en diferents punts de la població.

La música, protagonista de les festes

Blaya ha ressaltat el gran nombre de penyes que enguany s’ha acollit a les ajudes que ofereix el Consell per a la contractació d’orquestres i xarangues. Aquestes ajudes han propiciat que cada vegada més penyes s’animen a organitzar actuacions musicals i participen més xarangues en els actes festius, per la qual cosa en aquesta edició “Onda comptarà amb més de 40 actuacions en els carrers i més de 30 xarangues, que animaran la festa en la cercavila del primer dissabte de Fira”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.