Prop de 2.500 alumnes onders rebran aquesta setmana l’agenda escolar que edita el consistori

  • El disseny compta amb la participació dels alumnes de cinquè i sisè de Primària del CEIP Baltasar Rull

Aquesta setmana es repartiran a Onda de forma gratuïta prop de 2.500 agendes entre els alumnes de tercer de Primària a quart de l’ESO.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, ha presentat aquest matí les agendes que utilitzaran els escolars onders durant el present any i les ha descrit com una ferramenta útil per a pares i mares, professors i, sobretot, alumnes”. Ribes ha assenyalat que “l’agenda s’adapta al calendari escolar i en ella s’inclou tot tipus d’informació acadèmica i d’interès per als alumnes, així com activitats i festivitats importants de la nostra ciutat”.

En l’acte també han estat presents les directores dels centres educatius d’Onda, així com la guanyadora del concurs del disseny de la portada, María Aguilella Ballester, i les dos finalistes, María Julve Benages i Marta Martínez Nebot.

Finalment, Ribes ha donat l’enhorabona a les seleccionades per “demostrar el seu enginy”, alhora que ha donat les gràcies a tots els alumnes que han col·laborat en aquesta iniciativa en la qual cada any participa un centre educatiu. En aquesta ocasió li ha tocat el torn al CEIP Baltasar Rull i han participat els alumnes de cinquè i sisè de Primària.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.