Onda se suma a la Jornada europea de la cultura jueva

  • El diumenge 4, de forma gratuïta, l’Ajuntament convida a descobrir el patrimoni històric i cultural jueu amb una ruta cultural, degustacions de dolços i vins i un concert de música

Amb motiu de la XVII Jornades Europees de la Cultura Jueva, aquest diumenge 4 de setembre se celebraran diferents actes que tenen lloc en molts països europeus i que promouen el Consell Europeu de les Comunitats Fesols (ECJC) i la Xarxa de Jueria d’Espanya Camins de Sefarad.

Enguany, Onda se suma a aquesta celebració desenvolupant unes activitats que donaran començament a les 11.00 hores. El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha explicat que “el consistori convida a descobrir el patrimoni artístic i cultural jueu, proposant una ruta cultural, en la que no faltaran les degustacions de dolços medievals i el vi jueu”. Així mateix, el tinent d’alcalde ha informat que “un concert de José Guerola tancarà aquesta jornada que és totalment gratuïta”. Les places per a aquesta ruta, que s’iniciarà en el Museu Arqueològic del Castillo, s’han de reservar prèviament en la Tourist Info, situada en el carrer Ceramista Peyró, ja siga a través del telèfon 964602855 o enviant un correu a onda@touristinfo.net.

Finalment, Badenas ha animat als onders a “conèixer el pas de la comunitat jueva per la història d’Onda a través d’aquestes jornades que tenen com a eix central en aquesta edició les llegües del judaisme”

A 4495831

A 4495831

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.