Onda presenta el cartell guanyador que representarà la Fira d’Onda 2016

  • ‘La màgia de la Fira’, d’Iván Rodríguez, guanya 600 euros i serà la imatge que anuncia les pròximes festes del municipi

 Davant de la presència de la reina major de la Fira d’Onda 2016, Paula Roldán, la seva dama, i la cort infantil, la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura ha acollit aquesta vesprada la inauguració de l’exposició dels cartells que optaven a representar la  pròxima Fira i a ser la portada del programa de festes.  En l’acte de presentació, també han estat presents el regidor de Festes de l’Ajuntament d’Onda, Asensio Blaya, l’alcalde Ximo Huguet, membres de la corporació municipal i del Consell de Festes, així com amics i familiars dels participants.

Iván Rodríguez ha resultat el guanyador del cartell que serà la imatge de la Fira, que se celebrarà  del 8 al 30 d’octubre. El cartell triat per un jurat format per representants del món de la cultura, el disseny i  la festa ha obtingut un premi de 600 euros. Sota el lema ‘La màgia de la Fira’, l’obra guanyadora està composta pels principals elements que representen Onda i la seva festa com el castell, la ceràmica, els bous o la música. Es tracta d’un disseny molt elaborat, que dóna una lleugera sensació de 3D i en el que s’aprecia el skyline de la ciutat.

Per la seva banda, el regidor de Festes de l’Ajuntament d’Onda ha agraït en nom del consistori i del Consell de Festes “la participació de totes aquelles persones que han dedicat el seu temps i esforç a plasmar la seva pròpia imatge de la Fira d’Onda en els  cartells que formen part d’aquesta exposició”. Finalment, Blaya ha destacat “la gran qualitat artística dels dissenys dels cartells presentats”.

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.