Onda està preparada per a la celebració de les Convivències Ceràmiques Muralistes

Onda es convertirà aquesta setmana que ve en l’epicentre del muralisme ceràmic amb la celebració del cicle “Convivències Ceràmiques”, que tindrà lloc del 7 al 10 de setembre. La tinent d’alcalde de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, ha afirmat que “tot està preparat ja per a acollir a totes les persones que han formalitzat la seva inscripció des de distints punts de la geografia nacional, quelcom que evidència l’interès que ha suscitat la trobada”.

Tal com ha explicat Ribes, “les Convivències Ceràmiques tindran com a objecte d’estudi el muralisme, tant a Espanya com a Argentina, a més de l’intercanvi d’experiències i sabers entre especialistes de tots dos costats de l’Atlàntic”. El públic tindrà l’atraient de poder veure la gestació del mural en viu amb motius hispà argentins. “Una obra que començarà el dimecres a la vesprada i continuarà fins al dissabte al migdia”, ha concretat.

Onda posarà al servei d’aquestes jornades l’espai singular del Museu del taulell Manolo Safont, on se celebraran tallers i ponències el divendres i dissabte. Els talleristes encarregats de coordinar el mural seran el ceramista espanyol de reconegut prestigi i membre de la Junta directiva de l’Associació Nacional de Professionals de la ceràmica (ANPEC) Ángel Igual i l’argentina Rosa Latorre. L’elenc de ponents ho completen Rosa Etelvina Latorre, ceramista argentina i membre de la directiva del Centro Argentino de Arte Cerámico; Jaume Coll Conesa, director del Museo Nacional de Ceràmica y Artes Suntuarias “González Martí”; Eladi Grangel, director del Museo de cerámica de l’Alcora i Vicent Estall, director del Museu del Taulell Manolo Safont d’Onda. “Noms propis de la ceràmica artística que deixaran en Onda la seva empremta i saviesa”, ha conclòs Ribes.Jornadas Muralismo argentino Ayuntamiento Onda

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.