Onda actualitza i millora l’aplicació mòbil ‘Wappa Sènior’ per als familiars dels usuaris del Centre de Dia

  • L’actualització del servei municipal aconsegueix que les famílies, a més d’estar informades, puguen contactar amb el centre, realitzar consultes i escriure les seves apreciacions i suggeriments

Onda ha millorat el servei municipal, a través de l’aplicació per a mòbils ‘Wappa Sènior’, amb la qual es facilita informació de forma gratuïta als familiars de les persones usuàries del Centre de Dia de la localitat.

Des del passat mes de desembre, en el qual Onda es va convertir en el primer municipi valencià a utilitzar aquesta aplicació que està avalada per la Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia (SEGG), el 99% de les famílies usuàries del Centre de Dia han utilitzat aquesta ferramenta que ha facilitat i millorat la qualitat en l’atenció als residents amb un tracte personalitzat, sent només 3 famílies les que utilitzen el sistema tradicional de l’agenda en paper per no disposar d’accés a Internet.

190916-mc-aguilella-ayuntamiento-onda

Amb la nova actualització de l’aplicació, els familiars dels usuaris no sols estan informats sobre qüestions relatives a la vida diària de les persones usuàries, els menús que mengen, les activitats que realitzen, les visites que tenen o les cures que reben, així com les incidències que puguen succeir. A partir d’ara i sense suposar cap cost addicional, Aguilella ha explicat que “l’aplicació permet que les famílies poden contactar amb el centre en el moment en què reben les novetats del dia. També poden realitzar consultes, escriure les seves apreciacions, informacions i suggeriments, a fi d’explicar al personal del centre les dades importants”.

La tinent d’alcalde de Política Social de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, ha anunciat que, “aquest sistema de comunicació ha donat molt bons resultats en els seus primers mesos de funcionament i amb aquesta actualització s’aconseguirà que hi haja un feedback constant, que millorarà el benestar dels majors. En definitiva, la coordinació entre les famílies i el centre de dia és total”.

Finalment, Aguilella ha destacat que un dels objectius que s’ha marcat la Regidoria de Política Social és la de “millorar la qualitat assistencial dels majors d’Onda”. Per a l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet, “afavorir la relació i col·laboració de les famílies i persones próximes és de vital importància en el seguiment diari”. Per això, ha assegurat que “des del Centre de Dia es continuarà ampliant i donant contingut a un blog, que també permet l’aplicació”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.