L’Ajuntament inicia aquest dilluns les obres que acabaran amb les humitats del carrer Albacete

  • L’equip de govern torna a apostar per una empresa local per a executar aquesta actuació que té una inversió de més de 60.000 euros i està inclosa en el Pla de Millora de Barris

La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Onda, Marta Piquer, ha anunciat que dilluns que ve 19 de setembre s’iniciaran les obres en el carrer Albacete, ubicat en el barri del ‘Castillo’, que acabaran amb els problemes d’humitat que des de fa anys suportaven els veïns.

160916-concejala-urbanismo-ayuntamiento-onda-marta-piquer-derecha-visita-calle-albacete-con-constructura

Aquesta actuació, que està inclosa en el Pla de Millora de Barris que l’Ajuntament està duent a terme enguany, “dóna resposta a la demanda veïnal i posa de manifest el treball diari que realitza aquest equip de govern, que ha tornat a centrar l’atenció en un barri oblidat durant la passada legislatura”.

L’equip de govern aposta de nou per les empreses locals, com a mesura per a reactivar l’economia de la ciutat i facilitar l’ocupació als veïns del municipi. L’empresa d’Onda ‘Consvenir Gerencia Gargallo’ executarà l’obra, que té una inversió de més de 60.000 euros. En aproximadament dos mesos acabarà aquesta actuació que posarà fi a les humitats produïdes per l’escorrentia pròpia de la vessant de la muntanya i pels pendents del carrer, que cauen directament en les fatxades dels habitatges. En aquest sentit, Piquer ha explicat que el projecte contempla la modificació dels pendents del carrer perquè el en cas de pluja, l’aigua discórrega pel centre. Així mateix, ha destacat que es pavimentarà amb formigó imprès, “seguint el mateix patró existent en el carrer Jaén, amb la finalitat de donar una continuïtat estètica a tot el barri, millorant la qualitat ornamental”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.