L’Ajuntament estudia les necessitats formatives i activa accions de dinamització del Mercat Municipal i del sector comercial local

L’Ajuntament d’Onda ha encarregat a la Cambra de Comerç de Castelló la realització d’un estudi per a conèixer les necessitats formatives, tant presents com futures, de les empreses ubicades en el Mercat Municipal i del sector comercial en general.

Amb l’objectiu de fomentar el comerç local i generar polítiques econòmiques concretes que ho revitalitzen, l’Ajuntament hi demanat aquest estudi que permetrà dissenyar la formació adequada a les exigències de les mateixes i optimitzar els recursos disponibles en matèria de formació. L’informe revela una percepció dels clients en general molt positiu, però també la necessitat de formar els comerciants principalment en l’àrea de màrqueting, comunicació i vendes, així com en l’ús de noves tecnologies.

300916-rp-angel-badenas-ayuntamiento-onda-sobre-formacion-y-campana-dinamizacion-comercio-local

El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha assenyalat que s’ha realitzat un important treball de camp dut a terme per personal de l’Ajuntament. S’ha elaborat l’anàlisi arran de 31 entrevistes a comerciants del Mercat Municipal i a altres 67 comerciants ubicats en distintes zones del municipi. “Després del diagnòstic, arriba la fase de planificació de les accions formatives dirigides a empreses i comerços d’Onda a fi de cobrir aqueixes necessitats formatives detectades i augmentar la seua competitivitat i dinamitzar l’economia local”, ha explicat el tinent d’alcalde.

Badenas ha assenyalat que aquesta iniciativa de l’equip de govern demostra la seva aposta per la dinamització econòmica a través del comerç local. “Comptem amb els millors professionals i els recolzem amb aquestes accions perquè augmenten les possibilitats de creació d’oportunitats i ocupació”, ha explicat.

Unió del sector comercial i hostaler

L’Ajuntament d’Onda, a través de la Cambra de Comerç, ha planificat també una sèrie d’accions durant el mes d’octubre amb l’objectiu de fixar el consum en la població, atraure consumidors de tota l’àrea d’influència, posicionar al sector comercial i d’hostaleria com referent en tota la comarca, i unir aquests sectors en una acció conjunta.

La campanya de dinamització consisteix a premiar els clients que compren en els comerços de la localitat. D’aquesta manera, podran participar en el sorteig de 28 caps de setmana en la ‘Ruta de Vi de Castelló’, que inclourà allotjament, restauració, visita al celler i un detall de comerç. Així mateix, s’ha informat que podran participar en el sorteig de 24 sopars en restaurants d’Onda.

Finalment, Badenas ha remarcat que amb aquesta iniciativa l’Ajuntament “pretén afavorir el consum en la ciutat, procurant que els veïns del municipi no se’n vagen fora i aprofiten l’oferta tan atractiva que presenten les empreses locals”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.