L’Ajuntament d’Onda presenta la nova oferta d’activitats formatives amb descomptes

  • Els onders que es troben en situació de desocupació, els discapacitats, pensionistes i els veïns que procedisquen d’altres municipis que hagen signat el corresponent conveni de col·laboració amb el consistori en matèria formativa es beneficiaran de tarifes reduïdes

La regidora d’educació de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, ha presentat aquest matí la nova oferta d’activitats formatives municipals del curs 2016/2017.

Des de la Regidoria s’aposta per una contínua formació com a ferramenta bàsica per al desenvolupament de les persones. Amb aquesta premissa, Ribes ha explicat que els cursos s’inclouen en “una programació completa i de qualitat que l’Ajuntament ofereix als veïns del municipi que vulguen ocupar el seu temps lliure en allò que més els agrade”. Per a la Regidoria que dirigeix Ribes, és molt important que els cursos que proposa l’Ajuntament “milloren el benestar dels veïns del municipi i que aquestes activitats servisquen perquè Onda es convertisca a poc a poc en una ciutat més saludable”.

D’aquesta manera, l’Ajuntament continua oferint cursos que s’adapten a les aptituds i edats de tots els onders i adequa l’oferta a la demanda. La nova programació per la qual aposta el consistori inclou els cursos clàssics que s’uneixen a quatre novetats. Per a aquest quadrimestre, la regidoria anuncia els cursos ‘Alimentació i receptes saludables per a tots’, ‘Pensament positius: una actitud per a afrontar la vida’, ‘Intel·ligència emocional’ i ‘L’art de cuidar-se: com millorar el teu autoestima’.

Així mateix, ha destacat que “per a l’equip de govern és clau que tots els ciutadans tinguen una major facilitat per a accedir a la formació”. Per això, ha recordat que l’Ajuntament ofereix una reducció del preu de les taxes als onders que es troben en situació de desocupació, als discapacitats, a pensionistes, i als veïns que procedisquen d’altres municipis que hagen firmat el corresponent conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’Onda en matèria formativa.

Les persones que desitgen cursar aquestes activitats a Onda podran realitzar la preinscripció a partir de dilluns 19 fins al divendres 23 en l’Ajuntament, en horari de 9 a 13.30 hores. El dimarts 27 de setembre, en la Sala d’Actes de la Casa de la Cultural, es realitzarà el sorteig per a saber l’orde de matrícula, que podrà formalitzar-se del 3 al 17 d’octubre en el SAT o per internet en l’enllaç https://autoliquidaciones.onda.es

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.