L’Ajuntament d’Onda millora la pavimentació i crea un espai de trobada en el Monteblanco

  • La Regidoria d’Urbanisme presenta el projecte que contempla la millora de la pavimentació i la xarxa de pluvials dels carrers Quevedo i San Gregorio i la creació d’un punt neuràlgic perquè gaudisquen els veïns del barri

La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Onda, Marta Piquer, ha explicat aquest matí als veïns del municipi en què consistirà l’obra que millorarà els serveis i regenerarà la part del nucli poblacional del Monteblanco.

Concretament, Piquer ha explicat que hi ha una part del carrer Quevedo, en la seva intersecció amb el carrer San Gregorio, amb un espai destinat a l’aparcament, d’un total de 10 places, i un considerable espai lliure sense ús i en mal estat. Tal com ha assegurat la regidora, s’ha detectat que en aquesta intersecció hi ha un arbre i un col·lector de pluvials que presenta problemes d’obstrucció quan l’arbre muda els seus fulls a la tardor. “El ferm d’aquesta zona es troba en mal estat – ha afegit la regidora- igual que la zona asfaltada dels carrers Quevedo i San Gregorio, la superfície de la qual està altament deteriorada”.

A fi de poder atendre les necessitats demandades pels veïns de la zona, l’equip de govern que lidera Ximo Huguet ha confiat una vegada més en les empreses locals “com a mesura per a reactivar l’economia de la ciutat i donar ocupació als veïns del municipi”. D’una banda, l’enginyer onder Emilio Sansano ha redactat el projecte i l’empresa Construcciones Placar executarà les obres. Inclosa en el pla d’obres que l’Ajuntament ha elaborat per a millorar els barris, suposa una inversió de 60.000 euros, dels quals la Diputació aportarà 10.000 euros a través dels Plans d’Obres i Serveis (POYS).

El projecte contempla la regularització i millora del ferm desmillorat dels carrers Quevedo i San Gregorio, i la creació d’un espai de trobada en la intersecció de tots dos carrers per al gaudi dels veïns. En aquesta línia, Piquer ha explicat que es demoliran les vorades actuals de la plaça, s’instal·larà una font de tipus abeurador, bancs, i arbres de l’espècie ‘Morus Alba’ amb reg automàtic programat.

Així mateix, la regidor d’urbanisme de l’Ajuntament d’Onda ha assegurat que, encara que es millorarà la xarxa de pluvials, l’obra no afectarà als serveis de sanejament existents ni als subministraments d’aigua, ni els veïns del barri veuran disminuïdes les places d’aparcament.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.