L’Ajuntament d’Onda millora i amplia el camp municipal de ‘Bolos Serranos’

L’equip de govern segueix a bon ritme la consecució del seu projecte esportiu i des de la Regidoria d’Esports que gestiona Francisco Chalmeta, en coordinació amb l’àrea d’Urbanisme, s’ha iniciat l’obra de remodelació del camp municipal de bolos serranos.

Per a Chalmeta, el manteniment de les instal·lacions esportives és primordial. “Disposar de les millors infraestructures és una oportunitat no sols per a practicar un esport sinó per a organitzar tornejos i esdeveniments que atraguen visitants a la nostra ciutat”, ha destacat el regidor, qui amb aquesta iniciativa ha demostrat que recolza “totes i cada una de les disciplines que es realitzen a Onda”.

Després de diverses reunions amb membres del Club de Bolos Serranos d’Onda i davant de l’alarmant deixadesa que venia patint aquesta instal·lació durant els últims anys, l’equip de govern ha vist la necessitat de remodelar el camp perquè els onders puguen practicar aquest esport. Amb una inversió de més de 12.000 euros, l’equip de govern ha tornat a apostar per una empresa local per a executar l’obra que consisteix en la millora i ampliació de la pista, perquè puguen gaudir d’aquest joc tant homes com dones al mateix temps, i amb l’objectiu de poder explotar la instal·lació en un futur com a camp de petanca.

Amb aquesta actuació, l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet millora i amplia aquesta instal·lació que podrà estrenar-se en la VII Copa FEB de Bolo Andaluz en la modalitat de parelles, equiparable al campionat d’Espanya, que es disputarà el cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre. 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.