L’Ajuntament d’Onda augmenta l’oferta formativa del Teatre Municipal

  • El nou curs, que començarà al novembre, obri dilluns que ve el termini de preinscripció

 

El nou curs de l’Escola Municipal de Teatre d’Onda obri dilluns que ve 26 el seu termini d’inscripció per al curs 2016/2017, que donarà començament al novembre.

encarna-ribes-teniente-de-alcalde-de-promocion-cultrual-ayuntamiento-onda-copiaLa tinent d’alcalde de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, ha assegurat que després de l’èxit de l’any passat, “començarà amb més força el present curs”. En aquest sentit ha anunciat que hi ha “una gran expectativa en la matriculació d’alumnes nous” ja que l’Ajuntament ha decidit ampliar l’oferta formativa per a atendre la demanda real del municipi. “Fent-nos eco de les peticions dels onders, l’equip de govern que lidera Ximo Huguet ha ampliat l’escola en dos cursos nous perquè els joves menors de 16 anys puguen matricular-se”, ha confirmat Ribes.

Per a l’equip de govern és important continuar consolidant l’activitat teatral en el municipi, tant des d’una perspectiva pedagògica com teatral. Per això, des de l’Ajuntament “ara es dóna l’oportunitat als més joves d’aprendre els principis bàsics del teatre, alhora que pretén ser una ferramenta fonamental de participació social en la disciplines d’arts escèniques i llenguatges artístics”.

Amb aquesta oferta formativa, l’Ajuntament presenta com a novetat el ‘Curs de Teatre per a Primària’, dirigit a l’alumnat de cinquè i sisè, que s’impartirà els dimecres de 17.30 a 19.00 hores. També s’oferirà el ‘Curs de Teatre per a Secundària’, per a l’alumnat de primer a quart de l’ESO o fins a complir els 16 anys, que s’impartiran els dimarts i dijous de 17.30 a 19.00 hores.  Tots dos cursos començaran el pròxim 22 de novembre, mentre que els de Primer, Segon i Tercer de Teatre donaran començament el 2 de novembre.

Els interessats podran realitzar la preinscripció en el Servei d’Atenció i Tramitació Municipal de l’Ajuntament (SAT), del 26 al 30 de setembre, sent el període de formalització de matrícula del 10 al 21 d’octubre, també en el SAT.

Finalment, Ribes ha mostrat una gran il·lusió per poder oferir aquesta nova etapa formativa que “atén una demanda de la ciutadania i que formava part del nostre programa de govern”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.