L’Ajuntament crea un parc de 200 metres quadrats amb gronxadors adaptats per a tots els xiquets

  • L’equip de govern aposta de nou per una empresa local per a executar aquesta obra que té un pressupost de 60.000 euros

La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Onda, Marta Piquer, ha anunciat que s’ha iniciat l’obra en la plaça Madrid que contempla la instal·lació d’un parc de 200 metres quadrats amb gronxadors adaptats per als xiquets amb discapacitat.

Amb aquesta obra, l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet compleix amb la proposta número 35 del programa de govern i dota la zona que es troba entre els carrers Ceramista Manolo Safont i l’avinguda Luxemburg d’un parc que els veïns del municipi havien demandat des de fa temps.

De nou, la Concejalia d’Urbanisme que gestiona Piquer ha tornat a apostar per una empresa local per a dur a terme aquesta actuació, com a mesura per a reactivar l’economia de la ciutat i facilitar l’ocupació als veïns del municipi. L’empresa d’Onda  ‘Reinsu, SL’ executarà l’obra, que té una inversió de 60.000 euros. En aproximadament dos mesos acabarà aquesta construcció  que  “dóna resposta a les peticions veïnals i dota la zona sud-oest d’Onda d’un espai amb aquestes característiques amb l’objectiu de complir amb un dels drets fonamentals dels xiquets, el de la diversió”.

Finalment, Piquer ha assenyalat que l’equip de govern té previst durant esta legislatura “ampliar les zones destinades a tots els xiquets” i de complir amb el requisit de “prestar el mateix serveis en tots els barris del nostre municipi per igual”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.