L’Ajuntament assumirà el cost total del material fungible dels projectes culturals i lingüístics d’Educació Infantil

  • Els centres escolars no demanaran cap col·laboració més a les famílies en concepte d’aquestes campanyes, la qual cosa estalviarà diners i tràmits als pares i mares dels estudiants d’aquesta etapa educativa

Amb la finalitat d’ajudar a les famílies amb fills i filles que cursen l’etapa d’Educació Infantil, de 3, 4 i 5 anys, l’equip de govern de l’Ajuntament d’Onda ha informat aquest matí que assumirà l’adquisició del material fungible necessari per a dur a terme aquest període educatiu tan important.

Així ho ha explicat la regidora d’Educació del consistori, Encarna Ribes, qui ha assenyalat que l’Ajuntament s’ocuparà de la reposició del material escolar que els centres escolars utilitzen durant l’etapa Infantil de segon cicle. Al llarg del curs 2016/2017, els centres no demanaran cap col·laboració econòmica més a les famílies en concepte de les campanyes d’activitats culturals i lingüístiques. Tal com ha destacat Ribes, “serà el centre qui comunique al consistori el cost dels materials que necessiten les famílies en cada nou projecte i, finalment, l’Ajuntament assumirà totalment la despesa”.

A través d’aquesta modalitat d’ajudes per al material fungible, l’equip de govern estalvia diners i tràmits als pares i mares dels estudiants onders. La regidora d’Educació ha assegurat que, d’aquesta manera, “l’Ajuntament continua realitzant una inversió directa en aquesta etapa educativa, afavoreix com en altres cursos a totes les famílies per igual i assegura que tots els xiquets i xiquetes d’infantil disposaran dels mateixos recursos per a aconseguir una educació integral, que és en definitiva l’objectiu que tots perseguim”.

Encarna Ribes Ayuntamiento Onda

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.