L’Ajuntament aconsegueix que l’aulari de l’EOI d’Onda mantinga la seva oferta formativa

  • La pressió dóna els seus fruits i l’EOI torna a oferir els dos cursos d’anglès bàsic i un altre d’alemany que en un principi anava a suprimir

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Onda ha anunciat que l’aulari de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) d’Onda mantindrà la mateixa oferta formativa que l’any passat per al curs 2016-2017.

alcalde-de-onda-ximo-huguet

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha mostrat la seva satisfacció pel resultat que han obtingut les reclamacions de l’alumnat i les gestions que ha realitzat l’Ajuntament durant el passat mes de juliol. “Entre tots hem aconseguit que es torne a oferir els dos cursos d’anglès bàsic i un altre d’alemany bàsic que s’anaven a suprimir de l’oferta d’idiomes de la seu de l’Escola Oficial d’Idiomes a Onda”, ha afirmat l’alcalde

D’aquesta manera, la comunicació entre l’Administració Local i la Direcció General d’Ensenyament sobre aquests cursos EOI ha obtingut els seus fruits i per al pròxim curs es tornarà a oferir la possibilitat de matricular-se en anglès A2, en horari de 17.00 a 19.00 hores i de 19.00 a 21.00 hores. A més, l’oferta educativa també es mantindrà en l’idioma alemany, que en un principi anava a suprimir-se en el nivell A2, del grup de 19.00 a 21.00 hores.

Per a l’alcalde, que es mantinga la mateixa oferta era imprescindible ja que “els retalls repercutien directament sobre l’alumnat onder, impedint que no pogueren compaginar l’horari de treball amb el de la formació permanent d’idiomes”. Així mateix, ha assenyalat que “com a administració local no tenim competències en aquest cas, però sí que tenim l’obligació de procurar els millors serveis per als ciutadans. Per això -ha afegit- reivindiquem el manteniment dels grups i horaris que s’oferien fins al curs passat i, gràcies a la pressió, els veïns d’Onda que ho desitgen podran curses els seus ensenyaments d’idiomes en la nostra localitat, sense haver de desplaçar-se a Castelló i, com l’any passat, en uns horaris compatibles i flexibles”.

L’Ajuntament arreplega la documentació de matrícula

Així mateix, Huguet ha anunciat que a partir de demà i fins al 22 de setembre, la documentació per a la matrícula dels cursos d’anglès, francès i alemany de l’EOI de Castelló es podrà entregar en informació, en la planta baixa del Centre d’Ocupació i Cultura, en horari de 09.00 a 14.00 hores. Amb aquest servei municipal la Regidoria d’Educació que gestiona Encarna Ribes evita que els alumnes d’Onda hagen de desplaçar-se a Castelló a lliurar aquesta documentació.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.