La nova edició de la Fira de Sant Miquel revitalitzarà Onda, atraurà visitants i dinamitzarà l’economia local

  • A més de reunir a 45 comerços, els Food Trucks, animacions itinerants, actuacions musicals, tallers artesanals i desfilades completaran l’oferta per al cap de setmana del 23 al 25 de setembre

La Fira de Sant Miquel se celebrarà enguany a Onda els dies 23, 24 i 25 de setembre. Més de 45 comerços conformaran aquesta edició, que comptarà amb molts atractius i una gran oferta comercial.

El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas, ha explicat que “aquesta fira urbana intenta reinventar-se any rere any mantenint l’essència tradicional”. El Raval de Sant Josep, els carrers San Roque, San Miguel, Calatrava, la plaça El Pla i la Font de Dins oferiran una concentració important, “tant comercial com d’oci”. L’Ajuntament ofereix a veïns i visitants alternatives de diversió amb animacions itinerants, actuacions musicals, tallers artesanals o desfilades de moda. “D’aquesta manera, els comerços mostraran el millor dels seus productes, al mateix temps que s’ofereix als visitants activitats paral·leles i moltes sorpreses”, ha afirmat Badenas. En aquesta línia ha desvelat un dels plats forts d’aquesta fira que oferirà una variada gastronomia sobre rodes. “Els visitants assaboriran les creacions de grans xefs que cuinaren en directe. Les podran degustar recorrent els diferents camions, furgonetes i caravanes adaptades a la imatge Food Trucks dels anys 60”, ha destacat Badenas, qui ha assegurat que en l’actualitat “són una alternativa més a la gastronomia tradicional, que oferiran en Onda menjar ràpid de qualitat”.

L’obertura oficial de la Fira de Sant Miquel serà el divendres 23, a les 19.30 hores, amb una cercavila tradicional. A les 22.30 hores se celebrarà la final del Certamen Rock en Vivo Rellamp Onda. El dissabte 24, a més de la intensa oferta comercial, hi haurà un Photocall amb l’Art de la Llum en el Raval, una exhibició de realitat virtual amb Amazing City, una desfilada de moda a benefici d’AECC i actuacions musicals durant tota la vesprada. El diumenge 25, els assistents podran gaudir de més actuacions musicals, desfilades de moda a benefici de Càritas i el festival de big bands a càrrec d’Onda Big Band i Big Band Teruel.

Finalment, Badenas ha volgut agrair la col·laboració de totes aquelles persones i associacions que han ajudat a oferir aquesta iniciativa que “busca traure novament la gent al carrer en un cap de setmana amb una àmplia programació”. En aquesta línia, la Regidoria que gestiona Badenas mostra “la voluntat ferma de recolzar al comerç local, com a motor d’oci i atracció de visitants”.  

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.