La Junta Local de Seguretat estableix el dispositiu per a la Fira d’Onda

  • Durant la reunió, el Subdelegat de Govern de Castelló també ha felicitat el treball de coordinació dels efectius policials perquè “les dades de delinqüència del municipi continuen baixant respecte a l’any anterior”

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet ha presidit avui la Junta Local de Seguretat d’Onda junt al Subdelegat del Govern a Castelló, David Barelles, en la que s’ha establit el dispositiu de seguretat per  a la Fira d’Onda, que tindrà lloc el pròxim mes d’octubre.

Els tres cossos policials presents en la reunió, Policia Local, Guàrdia Civil i Unitat Adscrita del CNP a la Generatlitat Valenciana, coordinaren les SEVES forces per a donar cobertura a qualsevol incidència que puga sorgir. Així mateix, han informat que les jornades de major afluència, especialment els dies d’espectacles taurins, seran reforçades per membres de la Unitat Adscrita de la Generalitat i per agents de la Guàrdia Civil de la Companyia de Borriana, que s’encarregaran de la vigilància i control d’accessos al municipi. També s’ha concretat per part de les diferents Direccions que es van a mantenir reunions prèvies als esdeveniments de major rellevància per a estudiar actuacions conjuntes que puguen repercutir en una millora en la qualitat dels serveis i un transcurs de festes molt més segur.

Durant la reunió,  el Subdelegat ha felicitat el treball de coordinació dels efectius policials que han participat en la Junta perquè “les dades de delinqüència del municipi continuen baixant respecte a l’any anterior, el que contribueix a mantenir  la seguretat subjectiva dels veïns”. De la mateixa manera ha oferit, davant de la delinqüència que es genera a través de l’ús de les noves tecnologies, les xarrades i cursos que la Guàrdia Civil realitza dins dels distints plans operatius a col·lectius més vulnerables, com les persones d’avançada edat i els menors.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.