La Fira de Sant Miquel obri les seves portes amb una gran oferta comercial i d’oci

  • 45 comerços exhibeixen els seus productes en aquesta edició que compta amb múltiples activitats paral·leles com a animacions itinerants, actuacions musicals, tallers artesanals i desfilades

Des d’aquesta vesprada i fins al diumenge, Onda serà el millor aparador de moda, oci, gastronomia i comerç de la província amb la celebració de la Fira de Sant Miquel, que ha organitzat l’Ajuntament amb l’objectiu de dinamitzar l’economia local i atraure visites.

La reina de la Fira d’Onda, Cristina Llorens, i l’alcalde Ximo Huguet, acompanyats per membres de la corporació municipal, han inaugurat, amb la mirada atenta en un cel molt ennuvolat, una nova edició d’aquesta fira que enguany compta amb una gran quantitat d’activitats paral·leles i amb la participació de més de 45 expositors que s’ubicaran entre els carrers San Miguel, San Roque, el Pla i Calatrava.

En la Porta del Sol, situada a l’inici del carrer San Miguel, s’ha donat el tret d’eixida amb una cercavila tradicional pel recinte, a càrrec de la Colla de Dolçainers. A la nit, a partir de les 22.30 hores en el Raval de Sant Josep, està previst que els grups ‘Epicentre’, ‘Pugnator’ i Colombo’ competisquen en la final del certamen Rock en viu Rellamp Onda. El guanyador tindrà l’honor d’actuar com a teloner de La Raiz, La Ranamanca i Auxili en el primer dissabte de Fira d’Onda, a més d’aconseguir un premi de 1.000 euros.

A més de la variada oferta d’oci amb animacions itinerants, takllers artesanals o desfilades de moda, l’Ajuntament presenta com a plat fort una variada gastronomia sobre rodes. En el Raval de Sant Josep es podran assaborir sorprenents creacions de grans xefs que cuinaran en directe en diferents camions i caravanes que estan adaptades a la imatge Food Trucks dels anys 60.

A part del comerç, el dissabte també hi haurà un Photocall amb l’Art de la Llum en el Raval, una exhibició de realitat virtual amb Amazing City, una desfilada de moda a benefici d’AECC en la Font de Dins i actuacions musicals durant tota la vesprada. El diumenge 25, els assistents podran gaudir de més actuacions musicals, desfilades de moda a benefici de Cáritas i el festival de big bands a càrrec d’Onda Big Band i Big Band Teruel.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.