Els onders ja poden decidir en quins projectes ha d’invertir l’Ajuntament durant 2017

  • El consistori posa en marxa per segon any consecutiu un nou procés de Pressupostos Participatius

  • Fins al 25 de setembre, la ciutadania podrà depositar les seves propostes en les urnes habilitades en les dependències municipals o registrar-les a través de la web municipal www.onda.es

Els onders podran participar per segon any consecutiu en l’elaboració dels Pressupostos Municipals. Des d’aquesta setmana i fins al pròxim 25 de setembre, les persones majors de 16 anys empadronades a Onda podran realitzar les seves propostes d’inversions o serveis que seran inclosos en el Pressupost de 2017.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, el portaveu d’Onda Sí Se Puede, Manuel Escrig, el d’EU, Iván Tauste, i el de Compromís, Lluis Pastor, han presentat aquesta campanya de participació que porta per lema ‘La teua opinió compta’. Per tal de facilitar la participació, l’Ajuntament ha distribuït paperetes i urnes en les dependències municipals, com són la Casa de La Vila, el Local d’Associacions La Safona, el Centre d’Ocupació i Cultura, i en les dependències de la Policia. Els interessats podran omplir les paperetes que trobaran en aquestes instal·lacions municipals o fer-ho a través de la web municipal www.onda.es, en la qual està habilitada una finestra per a això (http://ajuntament.onda.es/web/guest/pressupostos-2017).

Les propostes seran analitzades i valorades per un grup de tècnics municipals en la segona fase d’aquest procés que finalitzarà el 28 d’octubre. Després de triar les 12 propostes més viables, dos més que l’any anterior, s’obrirà la tercera i última fase. Fins a l’11 de novembre, els onders podran votar novament a través de les urnes i de la web municipal. Com a novetat, en aquesta ocasió es realitzaran totes aquelles propostes que es puguen dur a terme amb la quantitat pressupostada per a inversions dels pressupostos participatius, és a dir, fins a aconseguir els 150.000 euros, ordenades pel nombre de vots obtinguts.

L’any passat l’experiència va funcionar molt bé i des del consistori s’espera una major participació. La iniciativa va suposar un canvi en la relació de l’Ajuntament amb els seus veïns i va tenir repercussió tant en els barris com en les pedanies del municipi.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.