El Jazz, el teatre i l’humor cobren protagonisme en la programació cultural de setembre a Onda

  • L’Ajuntament acosta la música a diferents zones del municipi, tots els dissabtes a partir del 10 de setembre, a través del cicle ‘Onda Espais de Jazz’

  • Els diumenges 11 i 18 d’aquest mes, el Teatre Mònaco acollirà dues representacions de gran nivell, pensades per a tots els públics

Des de la Regidoria de Cultura i el Consell Festes es pretén millorar l’oferta cultural, tant qualitativament com quantitativament, també durant el mes de setembre . Amb aquest objectiu el municipi proposa una oferta cultural variada per a aquest mes amb diferents espectacles teatrals, d’humor i de música, programats per als diferents sectors de la població d’Onda .

La tinent d’alcalde de Promoció Cultural, Encarna Ribes, ha anunciat que l’Ajuntament torna a acostar la música a distintes zones del municipi “per a dinamitzar l’economia local i acostar la cultura a tots els racons d’Onda”. Dissabte que ve dia 10, a partir de les 19.30 hores, arrancarà en el Pla el primer concert de jazz inclòs en el cicle ‘Onda Espais de Jazz’. La segona i tercera jornada d’aquest cicle, es realitzaran en la Font de Dins i en el Raval de Sant Josep, els dissabtes 17 i 25 de setembre respectivament, també a partir de les 19.30 hores. “En aquesta última sessió, els onders i visitants segur gaudiran de l’alt nivell musical que oferirà l’Onda Big Band’, que actuarà junt amb la ‘Big Band Teruel’”, ha assegurat Ribes.

Per la seva banda, el regidor de Festes de l’Ajuntament d’Onda, Asensio Blaya, ha anunciat dos espectacles de qualitat, en el Teatre Mònaco, pensats per a agradar a tots els públics. Diumenge que ve 11 de setembre, a les 19.00 hores, Xavi Castillo oferirà un espectacle d’humor amb les notícies del dia. L’actor oferirà l’espectacle ‘Xavi Castillo News’, en el qual explicarà les seves reflexions de les notícies que no publiquen els mitjans de comunicació, “amb una gran dosi d’improvisació que farà riure al públic d’Onda”. Així mateix, Blaya ha anunciat que el Teatre Mònaco acollirà diumenge que ve 18 de setembre, a les 19.00 hores, la cinquena temporada de ‘Clímax’. Tal com ha destacat el regidor, “aquesta obra de teatre, que ha conquistat a més de cent mil espectadors en els seus més de 3 anys de cartell, està protagonitzada per l’actor local Víctor Palmero (Alba Recio en ‘La que se avecina’).

Les entrades per a ambudes representacions poden adquirir-se a un preu de 8 euros, tant en la web www.entradascastellon.com, com en el Teatre Mònaco els dies 2 i 9 de setembre, en horari de 17.00 a 20.00 hores, i els dies de les actuacions, de 17.00 a 19.00 hores.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.