El ‘III Torneo Castellón Base’ reuneix a Onda a les promeses més joves del futbol provincial

    • Els dies 17 i 18 de setembre les millors pedreres de la província i alguns clubs de València i Teruel disputaran aquest torneig que comptarà amb una iniciativa solidària

El ‘III Torneo Castellón Base MGO Horchata y Grancizados’ de Futbol 8 se celebrarà els dies 17 i 18 de setembre en els camps municipals La Cosa, La Serratella i l’Olímpic d’Onda. Es donaran cita més de 1.200 jugadors de 88 equips d’una vintena de clubs de les millors pedreres de la província de Castelló, amb la presència d’algun club de València i Teruel. Participaran les categories de Prebenjamí, Benjamí i Aleví, distingint primer i segon any, amb 16 equips per categoria en Alevins i Benjamins, i 12 en Prebenjamins.

L’Ajuntament d’Onda, a través de la Regidoria d’Esports, així com els clubs locals CD Onda i Racing Onda, recolzen la que ja està considerada pels experts esportius com “la gran festa del futbol”. Durant la presentació del torneig en el camp de la Serratella, en la qual va estar present l’alcalde Ximo Huguet, els organitzadors han agraït la predisposició de l’Ajuntament i del regidor d’Esports, Francisco Chalmeta, per a “facilitar les magnífiques i envejades instal·lacions municipals d’Onda perquè es dispute el principal esdeveniment provincial esportiu com a antesala de l’inici de les competicions oficials”.

Per la seva banda, el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Onda, Francisco Chalmeta, ha mostrat la seva satisfacció per la celebració d’aquest torneig en la localitat . “Entre aficionats, familiars i equips, es podran comptar per milers les persones que visiten la nostra ciutat aqueix cap de setmana, la qual cosa suposarà un revulsiu econòmic tant per als restaurants com per als hostalers” .

Iniciativa solidària

El torneig compte a més amb una iniciativa solidària que porta per lema “Bótes per a tots”. Els assistents que desitgen aportar el seu granet d’arena, entregaren les seves bótes usades que aniran destinades als onders amb menys recursos. A canvi, rebran un val de descompte que servirà per a comprar a un bon preu sabatilles noves en la botiga ‘Hat Trick by Pablo Hernández’, de Castelló.

Quadre dels equips i clubs participants per categoria:

ALEVÍ SEGON ANY: CD Onda, CD Castellón, Futur Castelló, UDE, Esportiu Vila-real, Racing Onda, Burriana FB, Sporting Castelló, Villarreal, UE Ripollés CF, Renomar Els Ports. Club La Vall, CF Jubelama Castellón,  CAE Bellreguard, CDSalesianos i CF Estrella Base Castellón.

ALEVÍ PRIMER ANY: CD Onda, CD Castellón, Futur Castelló, UDE, CF Jubelama, Esportiu Vila-real, Racing Onda, Burriana FB , CD Vinroma, Sporting Castelló, Villarreal CF, Alqueries.. CD Salesianos, CD Almazora, CD Benicasim i Primer Toque.

BENJAMÍ SEGON ANY: CD Onda, CD Castellón A, Futur Castelló, UDE, Alqueries, Esportiu Vila-real, Racing Onda, Villarreal CF, Sporting Castelló, Burriana FB, Atlético Teruel, CD Salesianos, CD Castellón B, CF Jubelama, CF Estrella Base Castellón i Joventut Almassora

BENJAMÍ PRIMER ANY: CD Onda, CD Castellón, UDE, Esportiu Vila-real, Racing Onda, Villarreal CF, Burriana FB, Sporting Castelló, UE Ripollés, Atlético Teruel, CD Salesianos , CF Jubelama , CD Benicasim , Contaudid Almàssera, CF Estrella Base Castellón i CF Fomento de Castellón.

PREBENJAMÍ SEGON ANY: CD Onda, Futur Castelló, UDE, Alqueries, Esportiu Vila-real, Racing Onda, Villarreal CF, Burriana FB, Sporting Castelló, CD Semprerapid, Club La Vall i CD Salesianos.

PREBENJAMÍ PRIMER ANY: CD Onda, Esportiu Vila-real, Racing Onda, Burriana FB, Villarreal CF , UDE, Club La Vall, CD Salesianos, CD Benicasim, Contaudid Almàssera, Primer Toque i CF Fomento de Castellón.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.