El Consell Municipal de Comerç d’Onda qualifica d’èxit la Fira de Sant Miquel

  • L’Ajuntament convoca al Consell per a avaluar les accions que s’han dut a terme recentment i planifiquen conjuntament els pròxims esdeveniments

L’Ajuntament d’Onda ha convocat aquesta setmana el Consell Municipal de Comerç, complint amb els seus estatuts que indiquen que han de reunir-se una vegada cada tres mesos.

En aquesta reunió, en la que estaven representades totes les associacions comercials de municipi, així com els membres de diferents grups polítics, s’ha avaluat el resultat de les activitats que s’han realitzat en el municipi recentment i s’ha establit un calendari d’actuacions fins a final d’any.270916-fira-san-miguel-ayuntamiento-onda

Diumenge passat, Onda va acomiadar amb “èxit” la Fira de Sant Miquel. En aquest sentit, el Consell ha mostrat la seva satisfacció pels bons resultats d’aquesta nova edició que va aconseguir convertir el centre de la població en un aparador de moda i gastronomia per a la multitud de persones que es va desplaçar fins a Onda per a gaudir d’un variat programa. A més de l’oferta comercial, els assistents van ballar al ritme de rock, van presenciar animacions itinerants, van participar en tallers artesanals o van assaborir sorprenents creacions de xefs pujats en els seus Food Trucks. El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha vist complides les expectatives de l’esdeveniment ja que es van aconseguir materialitzar els objectius que tant comerciants com l’Ajuntament s’havien marcat. “Els onders han eixit al carrer i el municipi ha rebut un gran nombre de visitants, amb la qual cosa la ciutat s’ha dinamitzat i continuem avançant en la creació d’oportunitats i llocs de treball”, ha afirmat Badenas.

El tinent d’alcalde ha recordat que “l’Ajuntament continuarà proposant ofertes d’oci atractives, sempre unint esforços i treballant amb el sector comercial, de restauració i turístic”. En aquesta línia, ha afegit que “hem d’anar tots de la mà per a construir i per a això continuarem mantenint conversacions amb tots ells per a proposar a onders i visitants esdeveniments mensuals que fomenten l’atractiu comercial de la ciutat”. El festival de ‘Les Tres Cultures’, la ‘Fira Medieval’ i la ‘Fira de Sant Miquel’ han aconseguit que Onda siga referent comercial, d’oci i de restauració durant els mesos d’estiu. Després de la Fira d’Ona d’octubre, l’equip de govern ja prepara un ‘Novembre Gastronòmic’. “Amb aquesta nova experiència gastronòmica, Ajuntament i Hosturionda procuraran que Onda torne a ser una ciutat de referència i puntera en esdeveniments turístics, comercials, festius i culturals”, ha assegurat Badenas. Finalment, ha informat que el Mercat de Nadal, que es realitzarà del 16 al 18 de desembre, manté la seva ubicació. “A petició dels comerciants i després dels bons resultats de l’any passat, l’esdeveniment s’ubicarà en el Raval de Sant Josep”, ha conclòs. 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.