Bous de Torrestrella i el concert d’Angy amb la Big Band, les últimes novetats de la Fira 2016

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Onda, Asensio Blaya, ha anunciat junt amb Raúl Badenas, president de la comissió de Fira del Consell de Festes, les novetats de la programació de la nova edició de la Fira d’Onda, que se celebrarà del 21 al 30 d’octubre.

A més del tancament de la prestigiosa ramaderia portuguesa de Palha, els aficionats taurins podran gaudir de dos bous de la ramaderia Torrestrella perquè s’exhibisquen el dissabte 22.

Així mateix, Blaya, ha anunciat que a més de la programació taurina, s’estan acabant de perfilar diferents actes pensats per a tots els públics que s’inclouran en una variada oferta cultural. Com a exemple, el regidor ha destacat la celebració de la segona edició de ‘FESTONDA’, amb l’actuació dels grups Egalité, Assekes, Deliri festival, “que l’any passat van tenir molt bona acollida”. A més del concert de ‘La Raiz’, que presentarà el dissabte 22 d’octubre el seu nou disc titulat ‘Entre poetas y presos’ , el regidor de Festes ha anunciat que l’artista que acompanyarà a la Big Band d’Onda el dilluns de Fira serà Angy, la reconeguda actriu protagonista de la sèrie ‘Física y Química’ i habitual en programes de televisió com ‘Tu cara me suena’.

Quant a espectacles per als més menuts i a l’espera de tancar alguna actuació més, el municipi comptarà amb els tradicionals parcs infantils ubicats en diferents punts de la població, des del dimarts fins al divendres, i l’actuació de Xarxa Teatre.

Finalment, el regidor de Festes ha afirmat que el Consell anunciarà en els pròxims dies una obra de teatre de primer nivell i un concert d’un artista amb nom propi per al segon divendres de Fira.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.