9 grups locals es mesuraran per a ser els teloners de ‘La Raiz’ en la seva actuació en Fira d’Onda

  • El guanyador del primer ‘Certamen Rock en Vivo Rellamp’, obtindrà un premi de 1.000 euros i actuarà el 22 d’Octubre en les festes de la localitat

El regidor de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Onda, Asensio Blaya, ha presentat junt amb el president de l’associació ‘Rellamp’, Juan Dávila, el primer ‘Certamen Rock en Viu Rellamp Onda’.

9 grups locals participaran en la semifinal d’aquest concurs, que se celebrarà en la Sala Rellamp, ubicada en el carrer San Fernando, Nau 7, durant el cap de setmana. Avui, a les 23.00 hores, actuaran ‘Los pechos no’, ‘Pluscuanimperfecto’, ‘Gaseosos’ i ‘Epicentre’. El dissabte 17, també a les 23.00 hores, ho faran els grups ‘The Taste Of Tragedy’, ‘Pugnator’ i ‘Santa Matanza’. Finalment, el diumenge 18, a partir de les 18.00 hores, serà el torn de ‘Colombo’ i ‘Vampisol’. Durant aquestes sessions musicals gratuïtes, cada grup tocarà tres cançons i un jurat format per un membre de l’associació Rellamp, un del Consell de Festes i un músic professional, seleccionarà a les 3 formacions que passaran a la final, que tindrà lloc el pròxim divendres 23 de setembre, a les 22.30 hores, en el Raval de Sant Josep, en una actuació inclosa en la programació de la Fira de Sant Miquel.

El regidor de Joventut ha anunciat que el tercer classificat obtindrà un premi de 200 euros, el segon guanyarà 300 euros i el primer classificat rebrà un premi de 1.000 euros i actuarà en Fira d’Onda, el 22 d’octubre, com a teloner de ‘La Raiz’, ‘Auxili’ i ‘La Ranamanca’.

La Regidoria de Joventut mostra amb aquesta cita amb la música local la seva aposta pels grups d’Onda. En aquest sentit, Blaya ha destacat que “l’aposta per a potenciar la música en viu i de casa és ferma, per la qual cosa és una satisfacció que tants grups locals participen en aquest certamen i que un d’ells arribe a ser el protagonista en l’escenari en un dels dies més festius de la Fira d’Onda’”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.