200 majors milloren la seva qualitat de vida amb les tallers i cursos municipals del Centre de Dia

La tinent d’alcalde de Política Social Mari Carmen Aguilella ha anunciat que 200 onders majors s’han matriculat en els cursos que l’Ajuntament ofereix dins de les activitats complementàries del Centre de Dia Municipal d’Onda.

Concretament, s’han programat 7 tallers de Rehabilitació i Manteniment dirigit a aquest col·lectiu, organitzats en sessions de matí i vesprada perquè puguen assistir el major nombre de persones. Aquestes activitats que finalitzaran en el mes de juny han tingut una gran acceptació i servixen per a fomentar el benestar dels majors onders. En aquesta línia, Aguilella ha destacat que “aquests cursos són una oportunitat de millorar la qualitat de vida dels veïns del municipi i tenen com a objectiu evitar el sedentarisme i la immobilitat, mantenint l’autonomia personal. També fomenten la participació social i l’envelliment actiu”.

L’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet te entre els seus objectius que el Centre de Dia d’Onda continue sent un referent d’atenció especialitzada i que oferisca un servei municipal a cada usuari atenent les seves necessitats i particularitats. Des d’aquestes premisses, Aguilella ha informat que “el centre continuarà oferint més cursos per a suplementar el treball diari que oferixen als usuaris i a primers d’octubre s’iniciarà un altre taller sobre estimulació cognitiva i després de Fira es posaran en marxa els cursos d’Informàtica Sèniors”.

alcalde-de-onda-ximo-huguet-y-mari-carmen-aguilella-en-centro-de-dia

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.