Onda millora el Skatepark amb la instal·lació de banys adaptats, dutxes, vestuaris i magatzem

  • Amb una inversió de 24.000 euros, l’Ajuntament ha condicionat aquesta instal·lació, deixant-la preparada per a acollir la important competició de patinatge que se celebra aquest cap de setmana en la localitat

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Onda, Francisco Chalmeta, ha visitat aquest matí el Skatepark, situat en el carrer Segorbe, on aquest cap de setmana se celebrarà l’Onda Summer Constest’, una cita obligatòria per a qualsevol patinador nacional.

A partir del dia d’avui, el skate comptarà amb banys adaptats, dutxes, vestuaris i un magatzem, gràcies a la inversió de 24.000 euros que la regidoria d’esports ha realitzat per a condicionar la instal·lació. Chalmeta, junt amb el tinent d’alcalde de Territori, Ángel Badenas, i el president del club de patinatge Ondawheelz, Jorge Alarcón; han estat presents durant la col·locació dels mòduls prefabricats que posaran fi a una obra que ha dut a terme l’empresa local Construcciones Poles Olucha.

D’aquesta manera, l’equip de govern dóna resposta a una nova demanda dels veïns del municipi i realitza una acció que millora una instal·lació municipal i ho deixa tot disposat per a la celebració, per sisè any consecutiu, d’una de les competicions més importants a Espanya de patinatge en la modalitat Rollerblading. En aquest sentit, Chalmeta ha destacat l’esforç que realitza l’equip de govern liderat per l’alcalde Ximo Huguet per escometre les obres necessàries per a mantenir en perfectes condicions i millorar les instal·lacions que depenen de l’Ajuntament. “Onda està preparada per a acollir aquest esdeveniment tan original i multitudinari, que se suma a la gran quantitat d’activitats esportives que es realitzen al llarg de l’any en el municipi”, ha assenyalat Chalmeta, qui espera que “tots els assistents gaudeixen d’una bona jornada i de les noves instal·lacions que el consistori ha proporcionat per a aquesta i altres futures competicions”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.