Onda inicia les obres per a donar sentit únic i més seguretat al Camí de l’Aguillador

  • L’Ajuntament inicia els treballs per a resoldre els problemes d’aquest vial estret amb marges reduïts

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, acompanyat per la regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament, Marta Piquer, ha visitat aquest matí el Camí de l’Aguillador per a supervisar l’inici dels treballs que donaran resposta a alguns problemes de seguretat detectats en la zona.

Després de l’última Taula de Mobilitat Urbana, en la que es van estudiar dos informes de la Policia Local, es va decidir que aquest vial estret i de marges reduïts passarà a ser d’un únic sentit. Avui s’ha procedit al tall del camí per a la seva adequació i senyalització distintiva en els carrers adjacents, alhora que s’ha posat en marxa un dispositiu policial amb la consegüent vigilància informativa per part del cos de seguretat.

A partir de la setmana que ve, els onders veuran augmentada la seva seguretat en quedar el vial en un únic sentit, direcció Onda-Vila-real. Els operaris de l’obra estan deixant un ample continu en la calçada destinat a vehicles, mentre que en la resta de la via es marcarà un pas protegit per a vianants i bicicletes. Mentrestant, el carrer San Fernando es quedarà com està en l’actualitat, amb els dos sentits de circulació, encara que es reforçarà la senyalització tant horitzontal com vertical.

L’alcalde ha expressat la seva satisfacció per aquesta obra que “facilitarà la circulació de vehicles i augmentarà la seguretat també als vianants i ciclistes que passegen o fan exercici per aqueixa zona”. D’aquesta manera, l’equip de govern posa en marxa una altra demanda dels veïns del municipi i una proposta de l’agrupació Onda Sí Se Puede, Esquerra Unida i Compromís.

Finalment, l’alcalde d’Onda ha recordat que, “aquesta decisió recolzada pels informes de la Policia Local i estudiada pels tècnics municipals de l’àrea d’Urbanisme, afavorirà la mobilitat i seguretat dels vianants, conductors i ciclistes”. 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.