Onda condiciona l’ermita del Salvador i el seu entorn per a les festes en honor al patró

  • L’equip de govern realitza diversos treballs de millora en la zona perquè estiga totalment preparada de cara a les festes en honor al patró, que se celebren els dies 5 i 6 d’agost

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Onda està realitzant diversos treballs de millora, tant en l’ermita del Salvador com en el seu entorn, perquè estiga tot perfectament preparat de cara a les festes en honor al patró de la localitat.

És un cap de setmana molt important a Onda, en els que centenars de veïns acudiran a la romeria, que tindrà lloc el divendres a partir de les 19.00 hores”, ha informat la tinent d’alcalde de l’àrea de Promoció Cultural, Encarna Ribes. Perquè estiga tot disposat per a rebre’ls, s’està adequant el trajecte, que comprèn uns 5 quilòmetres, així com els voltants. En aquest sentit, Ribes ha assenyalat que “s’ha actuat en la neteja en el ferm de diferents camins del recorregut, a més de realitzar un manteniment sobre els marges d’aquells que estaven invadits per les males herbes” .010816 Acondicionamiento camino romería al Salvador Onda

A part de posar l’accent principalment en l’ermita, Ribes ha assegurat que “el municipi està totalment preparat per a acollir als centenars de visitants que espera la ciutat”. En aquesta línia, la regidora ha recordat que “la del Salvador, és una de les festivitats més tradicionals i multitudinàries d’Onda”. A més de rendir devoció al Santíssim Salvador amb la tradicional romeria, estan programades diferents misses. La primera serà a les 21.00 hores del divendres, repetint-se l’ofici a les 22.00 hores, 23.00 hores, 00.00 hores i 01.30 hores, mentre que el dissabte 6 d’agost començarà la primera missa a les 08.00 hores, sent a les 12.00 hores la missa major al Salvador.

Per a tots aquests actes, l’Ajuntament d’Onda ofereix als onders un servei d’autobús gratuït. El divendres 5 d’agost eixiran autobusos des de l’avinguda Montendre fins a l’ermita del Salvador des de les 19.00 hores fins a les 02.30 hores, mentre que el dissabte 6 d’agost l’eixida serà a les 11.30 hores i la volta a les 13.00 hores. Així mateix, el dissabte a la vesprada el servei d’autobús es mantindrà des de les 17.30 hores fins a les 20.00 hores.

Finalment, Ribes ha destacat la diversa oferta musical que ofereix Onda durant aquest cap de setmana. La matinada del 5 d’agost, a partir de les 00.30 hores, el Recinte Multiusos acollirà l’actuació de l’orquestra Druida i, a continuació, Dj Josvi. L’actuació estel·lar arribarà el dissabte 6 d’agost, amb la presència de Raphael. Els seguidors del reconegut artista espanyol podran veure-ho actuar en el Recinte Multiusos a partir de les 23.00 hores. Raphael presenta aquest gran concert d’estiu abrigat sobre l’escenari per la Societat Artístico-Musical Vila d’Onda (SAMVO).

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.