Onda concedirà ajudes per a contractar xarangues, orquestres i DJ per a la Fira 2016

  • Les penyes tenen fins al 5 de setembre per a aconseguir ajudes fins a 600 euros per les orquestres, 150 euros pels DJ, i fins al 9 de setembre per a sol·licitar ajudes de fins a 100 euros per les xarangues
  • El Consell també convoca el concurs per a triar el cartell que anunciarà les festes

El Consell de Festes d’Onda ha tornat a convocar les línies d’ajudes per a la Fira 2016, amb l’objectiu de potenciar la música en el carrer, així com la participació de les penyes en l’organització de les activitats festives. El regidor de Festes i president del Consell, Asensio Blaya, ha assegurat que “amb aquesta iniciativa es pretén que els carrers d’Ondas’ompliguen  de música i bon ambient durant els dies de festa”. D’aquesta manera, Onda  destinarà a la contractació d’orquestres fins a un límit de 600 euros en el cas d’orquestres i 150 euros en les actuacions de DJ, i en segon lloc, 100 euros per a la contractació de xarangues per a animar la cercavila del dissabte de Fira i la cercavila del dia de les disfresses.

Per a sol·licitar aquestes ajudes, Blaya ha informat que les penyes onderes tenen de termini fins al 5 de setembre en el cas de sol·licitar les d’orquestres i DJ, mentre que el termini per a sol·licitar les ajudes de xarangues finalitza el pròxim 9 de setembre. Per a això, els interessats poden descarregar el formulari en l’enllaç següent: http://ajuntament.onda.es/web/sede-electronica/tablon-anuncios-educacion-fiestas i formalitzar la sol·licitud en el SAT, en la planta baixa de l’Ajuntament.

El regidor de Festes espera que “es repetisca l’èxit participatiu en aquests actes que són un referent de festa. Desenes xarangues van animar la festa durant la cercavila de l’any passat, una xifra que demostra l’èxit d’aquesta convocatòria d’ajudes que converteixen aquest acte en un espectacle musical multitudinari i participatiu”.

Convocat el concurs de cartells

El Consell de Festes ha convocat també el concurs per a triar el cartell que representarà la Fira d’Onda 2016 i que serà la portada del programa de festes. El president del Consell, Asensio Blaya ha anunciat que les bases estan publicades en la web municipal onda.es i que els concursants hauran de realitzar el seu treball relacionat amb les festes, “sent originals i inèdits”. De la mateixa manera, el cartell haurà d’adoptar un format vertical de 85×60 centímetres  i en ell ha de figurar de forma visible l’escut de la Vila d’Onda. Segons ha informat Blaya, “els participants en aquest concurs tenen fins al 31 d’agost per a presentar la seva proposta en el Registre General de l’Ajuntament”. Així mateix, ha destacat que es concedirà un premi de 600 euros al guanyador.

Finalment, Blaya ha animat tots els artistes o amants del disseny “a participar en aquest concurs que involucra més els veïns del municipi, a més de potenciar els valors artístics de molts onders dedicats al disseny”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.