Onda augmenta a 50 euros mensuals les ajudes per a l’alumnat de 0 a 3 anys

  • L’equip de govern augmenta la quantia d’aquesta ajuda econòmica i allarga el període fins al mes de juliol per a cobrir les necessitats de les famílies onderes

L’Ajuntament d’Onda convoca les ajudes econòmiques dirigides a les Escoles Infantils que realitzen programes esportius i culturals per a l’alumnat de 0 a 3 anys. Així ho ha anunciat la regidora d’Educació del consistori, Encarna Ribes, qui ha afirmat que “totes les escoles i centres d’Educació Infantil de primer cicle, autoritzats per la Generalitat Valenciana i ubicats a Onda, podran sol·licitar aquestes ajudes per a l’alumnat escolaritzat en el curs 2016/2017”.

310816 Encarna Ribes, Concejala Educación Ayuntamiento Onda

Així mateix, Ribes ha explicat que “la quantia de l’ajuda serà de 50 euros mensuals per cada alumne que participe en el programa i comprendrà des del mes de setembre del 2016 fins a juliol de 2017”. Aquesta quantitat, que s’ha vist augmentada respecte a anys anteriors, serà descomptada directament de la quota mensual que paguen els pares i mares o tutors legals dels menors. La regidora que gestiona l’àrea d’Educació de l’Ajuntament ha assegurat que, “d’aquesta manera, tots els usuaris tindran clar el cost mensual de la seva escola i de les ajudes que percep de l’Ajuntament”, ja que “els centres escolars emetran un rebut mensual en què aniran reflectits totes aquestes dades”.

Amb aquest nou procediment, l’equip de govern “realitza un esforç econòmic dotant l’ajuda de més import i aconsegueix agilitzar els tràmits a la ciutadania”. En aquest sentit, Ribes ha assegurat que “la sol·licituds seran tramitades des de les escoles infantils directament, evitant que els sol·licitants hagen de presentar cap tipus de documentació en el consistori”. Així mateix, ha informat que l’equip de govern ha allargat el període de l’ajuda, incloent-hi el mes de juliol, “ja que és un mes en què els pares i mares tenen necessitats per a conciliar la vida familiar i laboral”.

Finalment, la regidora ha comunicat que l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet aprovarà aquest divendres les bases de la convocatòria, per la qual cosa els terminis de sol·licitud seran de 15 dies naturals a partir de l’endemà de la seva publicació en el BOP. A partir d’aqueix moment, les escoles podran presentar les sol·licituds en l’oficina del SAT, en horari de 09.00 a 14.00 hores de dilluns a divendres.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.